2777
2789
عنوان

خبر خوب برای خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 90 پست
یه سوال ، این‌ ماجرای مالیات برای فروش خودرو تا سه سال چی شد؟ درسته و اجرایی میشه؟

وای   تا ۳ سال؟

یا یکسال؟

یعنی تا یکسال بخوای بفروشی ۳۰ درصد مالیات میکیرن؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

تا ما میخواییم ماشین بفروشیم بازار خودرو دچار التهاب شد  کلا قصد هر کاری رو میکنم بازار اون کا ...

با این مالیات ها اگه اجرای بشه خودرو ارز و مسکن همه چی میاد پایین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که واسه مصرف نوشتیم ، ایشالا مالیاتش بیشترم کنن 🤣

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

اره سرهمینه مدیران خودرو گرون کرده و همه جا تیتر میزنن دهن کجی مدیران خودرو به شورای رقابت

باور نکنید این چیزارو 

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
خیلی خوبه برای مصرف کننده دلال ضرر میکنه الان اکثرا برای سود خودرو نوشتند نه مصرف

مابرای مصرف میخوایم بنویسیم منتها میخواستم بفروشم صفرنزارم جلو خوته هرروز یکی یا اینه اشوبزنه یا بمالن برن

پس دوره قبلی ک خیلیا برافروش نوشتن دلالا یعتی همه انصراف میدن؟؟؟

اره میشه برای دلال ها بده

لزوما نباید دلال باشی تابرات بد باشه اینکه اینهمه پول مفتو بدی واقعا زور داره ، شما به هر دلیلی ممکنه با توجه به امکانات خودرو یا سلیقت بعدا بخوای خودروتو تغییر بدی 

تا ما میخواییم ماشین بفروشیم بازار خودرو دچار التهاب شد  کلا قصد هر کاری رو میکنم بازار اون کا ...

تورو خدا بزنین تو کار دلار و طلا و ملک و ماشین بلکه ماهم بتونیم بخریم 😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶