من قبلا خودم مستقل دفتر داشتم چندین سال بعد ازدواج هم همسرم برام دوباره کل وسایل دفترمو از نو بهترین چیزارو خرید و یه جای بهتر رهن کرد
اما با تولد پسرم هی کم کارتر و کم کارتر شدم تا اینکه تصمیم گرفتم یه مدت دفترمو جمع کنم ولی یهو خواهرم که هم رشته ی من هست و چندسالی توی دفاتر آزاد دیگران کار میکرد اومد گفت بیا شریک بشیم توی نگهداشتن دفتر و مخارج دفترو نصف میکنیم ولی توی کار هرکی دستمزد کار خودشو برداره
خلاصه اینجوری شد که رهن دفتر با من کل وسایل دفتر هم از من و کرایه ماهیانه از اون
حالا در نظر بگیرید از وقتی اینجوری شد من دیگه کار جدید نگرفتم بخاطر مشغله های پسرم و سه ماه یبارم پامو دفتر نمیزارم یا بهتره بگم توی یکسال گذشته فقط دوبار در حد نیم ساعت رفتم چایی کنارش خوردم تو دفترو اومدم ولی خواهرم ماشالله کار رو کار میگیره اونجا…
دو سالی که گذشت خوب بود اینجوری براش عملا هم دفترو بنام خودش تنها معرفی میکرده گویا و من بیچاره هیچ کاره…
اما امسال یعنی الان که کرایه رو زیاد کرده مالک خودشو مامانم میگن که باید کرایه رو نصف نصف بدیم یعنی پول رهن کامل از من و وسایل دفتر کامل از من بعد کرایه هم من نصفشو بدم!!!😳😳😳
من گفتم نمیتونم اصلا به من چه من که نه دفتر میرم نه کاری گرفتم الانم باردارم اصلا پول رهن و وسایلم رو میخوام لازم دارم جمع کنیم دفترو مامانم شروع کرده نفرین من کردن و بحث درست کردن
من حرفم خرابه؟ حق با کیه واقعا؟؟؟