2777
2789

من قبلا خودم مستقل دفتر داشتم چندین سال بعد ازدواج هم همسرم برام دوباره کل وسایل دفترمو از نو بهترین چیزارو خرید و یه جای بهتر رهن کرد

اما با تولد پسرم هی کم کارتر و کم کارتر شدم تا اینکه تصمیم گرفتم یه مدت دفترمو جمع کنم ولی یهو خواهرم که هم رشته ی من هست و چندسالی توی دفاتر آزاد دیگر‌ان کار میکرد اومد گفت بیا شریک بشیم توی نگهداشتن دفتر و مخارج دفترو نصف میکنیم ولی توی کار هرکی دستمزد کار خودشو برداره

خلاصه اینجوری شد که رهن دفتر با من کل وسایل دفتر هم از من و کرایه ماهیانه از اون

حالا در نظر بگیرید از وقتی اینجوری شد من دیگه کار جدید نگرفتم بخاطر مشغله های پسرم و سه ماه یبارم پامو دفتر نمیزارم یا بهتره بگم توی یکسال گذشته فقط دوبار در حد نیم ساعت رفتم چایی کنارش خوردم تو دفترو اومدم ولی خواهرم ماشالله کار رو کار میگیره اونجا…

دو سالی که گذشت خوب بود اینجوری براش عملا هم دفترو بنام خودش تنها معرفی میکرده گویا و من بیچاره هیچ کاره…

اما امسال یعنی الان که کرایه رو زیاد کرده مالک خودشو مامانم میگن که باید کرایه رو نصف نصف بدیم یعنی پول رهن کامل از من و وسایل دفتر کامل از من بعد کرایه هم من نصفشو بدم!!!😳😳😳 

من گفتم نمیتونم اصلا به من چه من که نه دفتر میرم نه کاری گرفتم الانم باردارم اصلا پول رهن و وسایلم رو میخوام لازم دارم جمع کنیم دفترو مامانم شروع کرده نفرین من کردن و بحث درست کردن

من حرفم خرابه؟ حق با کیه واقعا؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

وا چ پر توقع هستن مادر خواهرت ها 

از اول رو دادی 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چ پر توقع هستن مادر خواهرت ها  از اول رو دادی

زندگی من شده صفحه ایی از سوء استفاده ی مامانم و خواهرام

من از نظر روحی بهشون خیلیوابسته ام و نیاز دارم اونا هم مدام پاش برسه سوء استفاده میکنن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
زندگی من شده صفحه ایی از سوء استفاده ی مامانم و خواهرام من از نظر روحی بهشون خیلیوابسته ام و نیاز د ...

خودتو قوی کن مستقل شو 

دوستای جدید پیدا کن

ادما ببینن نیاز داری فقط سو استفاده میکنن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
حق با توعه. اگه همون موقع پول رهن و وسایلتو. طلا خریده بودی الان سرمایت دو برابر شده بود 

من بخاطر اعتبار این همه سال کار کردنم گفتم دفترو نگهدارم برام زشته کلا جمع کنم بعد عملا استفاده اش رو خواهرم برد حداقل ماهی ۱۰-۱۵ تومن به بالا اونجا درامد داشته 

ولی مامانم و خواهرم الان میگن خواهرای بزرگتر مردمو ببین پله ی پیش رفت خواهر برادراشون میشن 

به نظر من حق باتوعه  ولی کاش کنار نمیکشیدی و توام کارتو ادامه میدادی  دفتر چی دارید؟

طراحی داخلی و دکوراسیون 

بعد تولد بچه ام دوباره شروع میکنم واقعا حیفه بعد ۱۰ سال سابقه و ارشدی که گرفتم و این همه آشنا که جور کردم ولی مثل قبل تنها 

کار خودتو کن هر چی صلاحته و میدونی درسته انجام بده دارن ازت سواستفاده میکنن تازه رفته مامانتم پر کرد ...

هیچ سودی بخدا

فقط جهت حفظ وجه ی کاری که اونم میخوام نباشه

من بخاطر اعتبار این همه سال کار کردنم گفتم دفترو نگهدارم برام زشته کلا جمع کنم بعد عملا استفاده اش ر ...

اصلا اینطور نیست. بهشون بگو اگه کسی قراره پله پیشرفت بچه ها باشه پدر و مادره و وظیفه اوناست. بگو اگه من دو سال سرمایه و اعتبارم و دراختیار خواهرم گذاشتم وظیفم نبوده، لطف بوده. الانم آنقدر از اونجا درآمد داشته که رو پای خودش وایسه. تمام. برای کسی که قدر کارتو نمیدونه هیچ قدمی برندار چون فقط حسرتش باهات میمونه. سرمایتو بکن ملک و طلا. اگه حالا حالا ها قصد کار نداری. بعد که بچه هات بزرگتر شدن و تونستی کار کنی. ملک و طلا رو بفروش دوباره دفتر بزن. 

اصلا اینطور نیست. بهشون بگو اگه کسی قراره پله پیشرفت بچه ها باشه پدر و مادره و وظیفه اوناست. بگو اگه ...

حالا فکر کن بعد این همه نفرین و دعواش مامانم زنگ زده مهمان غذیب میخواد برام بیاد خونه من ریخت و پاشه(تصمیم داره خونه اش رو جابجا کنه فعلا فقط دو سه تا کارتون بوفه هاشو جمع کرده دیت به هیچی دیگه نزده خونه هم مرتبه) بگم بیان خونه تو من خودم بیام اونجا آشپزی کنم براشون و کارشون رو انجام بدم !!! میگم مامان من بچه ۵ ساله شیطون دارم خودمم ۷ ماهه باردارم جلو اینا عذاب بکشم که تو بیاری خونه من نه نمیشه به حالت قهر و سر سنگین قطع کرد

به شوهرم حرف مامانمو گفتم گفتم یعنی نمیدونست خودشو بکشه یا منو یا مامانمو از حرص رفتارای مامانم

دو دقیقه بعد زنگ زد گفت به شوهرت میگی از ادارشون مهمانسرا بگیر چند شب برن اونجا 

شوهرم که فهمید گفت مگه ملک بابامه که مهمانهای مامانت رو ببرم مهمانسرای اداره 

با این وجود چون اخلاق مامانم رو میدونست گفت اینبارو میگیرم ولی چون آشناست مسئولش ولی بگو دیگه رو من حساب باز نکنن ننه و خواهرات (بابام دو ساله فوت شده اون خیلی مرد بود خیلی) ولی مامانم اینا عر بار چترشونو باز میکنن چون میبینن منو شوهرم با زحمتهای زیاد خودمون الان یکم تو رفاهیم😔😔😔