2777
2789
عنوان

دریای عمیق افکار

146 بازدید | 8 پست

فکر به یک نفر،که گاهی توش غرق میشی،البته یکبار که غرق میشی دیگه عادت می‌کنی به اونجا و نمیتونی تو عمقش نری...

راه کار اینکه جلوی فکرتو بگیری به کسی فکر نکنی چیه؟

هر تلاشی تا وقتی قبول نکنی باید تمرکزت رو از روش برداری بی فایدس

🎀😶

اول از همه هرچی که اونو یادت میاره رو حذف کن ، بعد با افکارت مبارزه نکن ، بزار با افکارت رو به رو بشی ،ببین حرف حسابشان چیه ، سوم اینکه به خودت حق بده و همچنین زمان بده

همه چی درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه هرچی که اونو یادت میاره رو حذف کن ، بعد با افکارت مبارزه نکن ، بزار با افکارت رو به رو بش ...

ممنونم♥️باید قبول کنم که فکر کردن بهش باعث ضربه زدن به خودم میشه

🎀😶

چهارم اینکه خودتو مشغول کن و دست خالی نبش

👌تا ی موقعیت گیر میارم میرم تو فکرش.

خودم عادت کردم...کار خوبی نکردم.

اون وقتی که شبانه روزمو بهش فکر میکردم باید به عذاب الانشم توجه میکردم

🎀😶

راهکار اول اینه که حواست رو پرت کنی عزیزم... همون لحظه که ذهنت داره می‌ره به سمت فکر کردن سریع پاشو یه کاری انجام بده...

هرکاری که میتونی انجام بده مثل کتاب خوندن، زنگ زدن و با یه نفر حرف زدن، فیلم تماشا کردن...

راهکار دوم اینه که بنویسی, اون لحظه که داره فکرت درگیر میشه یه دفتر بگیر تمام افکارت رو شروع کن به نوشتن،مغز انسان تربیت پذیره و اگه یه مدت به طور مرتب اینکارو انجام بدی مغزت یاد میگیره که دیگه نباید به سمت فکرای وسواسی نره...

راهکار بعدی اینه که برای خودت هدف در نظر بگیری، یه سری هدف کوچیک برای خودت در نظر بگیر که باید به مرور زمان همشون رو انجام بدی، بعد یه مدت ذهنت رو اون هدف ها تمرکز می‌کنه تا ببینه چجوری باید بهشون برسه

راهکار بعدی اینه که هر روز تو یه ساعتِ مشخص مدیتیشن انجام بدی، یعنی اینکه یه قسمت از خونه رو انتخاب کن که کاملا ساکت باشه و چهار زانو بشین و چشمات رو ببند و رو صدایِ نفس هات تمرکز کن و ببین چند ثانیه میتونی ذهنت رو خالی نگه داری...هر روز اگه انجام بدی مدت زمانی که ذهنت آروم میشه و به هیچ فکر نمیکنه می‌ره بالا...

نکته ی دیگه که خیلی مهمه اینه که باید اعتماد به نفست رو ببری بالا، کتاب های خوب راجع به اعتماد به نفس بخون... وقتی اعتماد به نفس آدم پایین باشه ناخودآگاه احساس کم بودن و نا کافی بودن بهش دست میده و شدت فکرای منفی رو بیشتر می‌کنه...

اگه تو زندگیت آدمای انرژی منفی و حسود هست یا کسایی که حالت رو بد میکنن و بهت استرس میدن یه مدت به هیچ عنوان باهاشون رفت و آمد نکن...

یا ارحم الراحمین