دخترم دوسالو ده ماهشه خاستم از پوشک بگیرم یبار ریخت تو شلوارش حالا وحشت کرده امروز فقط یکبار جیش کرده اونم ساعت چهار،الانم جیش داشت گریه میکرد و فرار میکرد تا اینکه اینقد گریه کرد خابید چه خاکی تو سرم بریزم کلیه هاش نابود میشه،سه روزه اینطوره 😭😭😭😭ازمایش ادرار هم داده مشکلی نداره
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا وحشت!!! مگه شما هیچ بچهاتونو بدون پوشک نذاشتیده!!! من پسرم 1سالو7ماهشه بزووووور باید پوشکش کنم همش ش ورت اموزشی پاشه! الان یاد گرفته میره در حموم وا میسته میگه جیش ک درو باز کنم بره تو درحالی ک پوشکه! نینیت حرف میزنه دیگه؟ قصری کار ساز نیس براش؟