2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودتو با یه چیزی سر گرم کن کارهای جالب وزیبا بکن مثلا یه دفتر چه بردار نه ماهو دایره ای روز بکش هر روز که گذشت یکیشو خط بزن خاطرات هرروزتو بنویس برای خودت وقت بذار وبرو پارکی جایی یکم هوا بخور 

گوش دادن به موزیک شاد و دوری از شنیدن اخبار شکرگذاری بابت همه ی داشته هات و لذت بردن از این دوران که من و خیلیای دیگه آرزوشو داریم

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

هرکاری ک دوست داری انجام بده...

من خودم بخاطر ویار خیلی بد خونه نشین شده بودم و نتونستم برم سرکار

و چون به کارم علاقه دارم اینکه نمیتونستم برم داشتم افسرده میشدم...

شما هم خودتو محدود نکن به چیزی اینطوری برات بهتره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره خودتو با یه چیزی سر گرم کن کارهای جالب وزیبا بکن مثلا یه دفتر چه بردار نه ماهو دایره ای روز بکش ...

همش تو فکرم حوصله ی هیچ کاری رو ندارم 

حتی پسرم کلاس اوله حوصله ی درساشو ندارم 

میخوام بعد زایمان لوله هامو ببندم ولی دو دلم