2777
2789
عنوان

افسردگی در بارداری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 28 پست
گوش دادن به موزیک شاد و دوری از شنیدن اخبار شکرگذاری بابت همه ی داشته هات و لذت بردن از این دوران که ...

الهی خدا دامنت رو سبز کنه گل

همش استرس و ترس زایمان دارم 

میترسم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد برای بچه 😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش تو فکرم حوصله ی هیچ کاری رو ندارم  حتی پسرم کلاس اوله حوصله ی درساشو ندارم  میخوام ب ...

یه وقت اینکارو نکنی بوه نمی خوای دستگاه بذار چرا می خوای لوله هاتو ببندی خواهش میکنم اینکارو نکن همه که از آیندشون خبر ندارن شاید در آینده بچه خواستی اون موقع چیکار میکنی تحمل کن با افسردگی مقابله کن با کارایی که گفتم یه آهنگ خوشگل بزار وکارایی رو که گفتم انجام بده واز زندگی لذت ببر غذا های جذید بپز کیک وشیرینی درست کن خودتو سر گرم کن 

منم عین شما بودم ولی تحمل کردم واقعا. بیشتر میرفتم خونه مادرم. بعد زایمان ک خیلی افسرده شدم گریه م ...

واقعا خیلی سخته 

خیلی سرد شدم 

و موقع و بعد رابطه درد حالت تهوع و سرگیجه دارم

یه وقت اینکارو نکنی بوه نمی خوای دستگاه بذار چرا می خوای لوله هاتو ببندی خواهش میکنم ای ...

دستگاه داشتم با همون حامله شدم چشمم ترسیده

خیلی دو دلم میگم این طفلکا گناهی ندارن گیر مادر بدی مثل من افتادن

واقعا خیلی سخته  خیلی سرد شدم  و موقع و بعد رابطه درد حالت تهوع و سرگیجه دارم

خب نباید رابطه سنگینی داشته باشی.

اینم یدورس تموم میشه موقته.فیلم نگا کن سریال.بیرون برو.

موزیک گوش کن.خودتو سرگرم کن تا بگذره

دستگاه داشتم با همون حامله شدم چشمم ترسیده خیلی دو دلم میگم این طفلکا گناهی ندارن گیر مادر بدی مثل ...

نه دیگه عزیزم تحمل کن بااا عشق مادری بارداری رو تحمل کن اگه اینجوری بهش فکر کنی که داری مادر میشی و یه بچه شیرین وناز می خوای به دنیا بیاری مطمعن باش هم روحیت عوض میشه هم برات شیرینه فکرشو بکن یه بچه تو دلت بزرگ بششششه نفس بکششششه لگد بزنهههههه چه حس خوبیه موقعی که به دنیا بیاد با آغوشت آرووووم بشه خیییلی لذت بخشه خییلی،به این لحظات فکر کن 

خب نباید رابطه سنگینی داشته باشی. اینم یدورس تموم میشه موقته.فیلم نگا کن سریال.بیرون برو. موزیک گو ...

نه رابطه ی سنگینی ندارم 

فیل از بارداریمم همینجوری شده بودم 

۳ تا دکتر رفتم همشون گفتم از اعصابته 

ریلکس باش 

نه دیگه عزیزم تحمل کن بااا عشق مادری بارداری رو تحمل کن اگه اینجوری بهش فکر کنی که داری مادر میشی و ...

خیلی خدا رو شکر میکنم بابت داشتنشون 

خیلی دوسشون دارم 

ولی حس میکنم اصلا مادر خوبی نیستم 

بچه ی سوممه خیلی دوست دارم نوزاد رو 

ولی میترسم دیگه نتونم به بزرگی ها برسم دلم به حالشون میسوزه 😭😭

خیلی خدا رو شکر میکنم بابت داشتنشون  خیلی دوسشون دارم  ولی حس میکنم اصلا مادر خوبی نیستم ...

نه مطمعن باش اینجوری نیست شوهرتم کمکت میکنه اصلا خود بچه هاتم کمکت میکنن وزندگیتون کللللی عوض میشه