2777
2789

عسل بزار روش 

خوب میشی سریع

ترو خدا منم دعا کن آزمون شهری دارم قبول شم فردا

من کسی ندارم که دستمو بگیره جز خدا . ترو خدا دعام کن قبول شم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل دندان دنتا فورت میزدم زود خوب میشد الان دیگه اثر نداره ممنون از راهنمایی هاتون

حواست باشه اگر عفونت داری هر 8 ساعت یکبار اموکسی سیلین بخوری.ایبوپروفن هم 12 ساعتی 1 عدد

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
من خودم الان دندونم عفونت کرده بدجور درد میکنه.قرص ایبوپروفن بخور یه نیم ساعت طول میکشه اثر کنه ولی ...

تو دو ساعت سه تا آموکسی سیلین خوردم دوتا ژلوفن دوتا هم نوافن ولی هیچ اثری نکرده   

انشالله قبول میشی    

ممنون ‌ . الهی آمین 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
واقعا دکترین؟ من تو دو ساعت ۷تا قرص خوردم

نکن اینکارو.کبد و معدتو به باد میدیا.همون ساعتای که گفتمم بخور.ایبو پروفن برای دردای شدید+اموکسی سیلین بخور انشالله خوب میشی

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
نکن اینکارو.کبد و معدتو به باد میدیا.همون ساعتای که گفتمم بخور.ایبو پروفن برای دردای شدید+اموکسی سیل ...

ممنون از راهنماییتون ولی دردم اونقدر شدیده فقط میخوام درد دندونم خوبشه