2777
2789
عنوان

کمک کلافه شدم

7 بازدید | 16 پست
سلام نی نی من همش دوما ونیمه است ولی ازبعد ختنه تاالان هزار بار دهنش برفک زده تقریبا هر روز یا یک روز در میون رو قسمت داخلی لباش برفک میزنه مشکل چیه چه جوری خوبش کنم درمان قطعیش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرادکتر اولی گفت به خاطر شیشه شیره بجوشن وقطره ی نیستات داد زدم خوب شد سه دوره بهش دادم.دکتر دونی گفت باید اهنشو زودتر شروع کنیم ولی هنوز اهن نداده بهش.وقتی باجوش شبرین دهنشو میشورم خوب میشه ولی دوباره پیزنه
درونش داغه.. خودت یمدت سردی بخور اگه شیرتو میدی گرمیجات بزار کنار وقتی هم شیرش دادی دهنشو از داخل با پنبه خیس تمیز کن میتونه از شیر مونده هم باشه..
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏
شیر نان میدم البته همیشه نه روزی دوبار.شیشه شم ناک شیشه قبلیشم یه مارک غیرمعروف بود گفتم عوض کنم اینوگرفتم خودم گفتم شاید ازشیشه قبلیش باشه ولی بعد تعویضم باز خوب نشد
وااااا با افت زدن ادم میشه بد؟! پس اونایی که بچه هاشون دور از جون مریضن باید بمیرن... نه بابا طفل معصوم حساااااسه مواظبش باش سر کن میگذره بزرگ میشه یادت میره
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏