2777
2789

عزیزم ساک بارداریتو با چ بتایی تو سونو دیدی؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساک وجنین هست ۶هفته و۲روزم با۴۷۰۰دیده شد واسه قلب گفت هنوز زوده ۸هفته بیا

من با بتای ۱۰۰۰ساک دیده نشد طبیعیه؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
اره گلم  زوده هنوز چندهفته یی؟

نمیدونم اون ماهو۱۹ام پریود شدم.راستی برای هماتوم نگران نباش فقط استراحت کن و داروهایی که دکتر بت میده بخور خودش جم میشه

نمیدونم اون ماهو۱۹ام پریود شدم.راستی برای هماتوم نگران نباش فقط استراحت کن و داروهایی که دکتر بت مید ...

پس زوده هنوز احتمالااول چهارهفته باشی چون من۱۱پریودشدم دیگه نشدم الان۶هفته و۲روزم 

پس زوده هنوز احتمالااول چهارهفته باشی چون من۱۱پریودشدم دیگه نشدم الان۶هفته و۲روزم 

مرسی عزیرم از پاسخت