2777
2789
عنوان

خواهشا اگه میتونین کمکم کنی

69 بازدید | 17 پست

یکساله پدرم فوت شده

بعد از اون زندگی برام بی معنی شده

احساس اضطراب دارم و همش نگرانم

دنیا به نظرم دیگه جای امنی نیست ومدام مضطربم

دوست دارم زندگیم به اتمام برسه

روزا رو به این امید سپری میکنم که یه روز به مرگ نزدیکتربشم

نمیدونم باید چکار کنم که حالم خوب شه

لطفا اگه میتونین راهنماییم کنین که چکار کنم

سلام حالتون خوبه؟

دوست عزیز من مشاور تحصیلی کنکور هستم ولی خب بچه هارو از لحاظ روحی هم ساپورت میکنم

ببین گلم...مدیتیشن انجام بده..اهنگ شاد گوش بده...شکر گزاری انجام بده..خیلی کارا میشه کرد..اگر دیدی جواب نداد اون موقه با ی تراپیست خوب صحبت کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو زندگیم فقط پدرم بود که واقعا دوستش داشتم پدرخوب ومهربونی بود،الانم که نیست زندگیم واقعا خالی و پوچ شده،کسی نیست که دوستش داشته باشم و دوسم داشته باشم

مادرم برام مثل پدرم نبوده هیچ وقت و منم به اندازه پدرم دوستش ندارم

مرگ ک تقدیر هر ادمی پدرت یک فرصت زندگی داشت زندگی مرد ازدواج کرد بچه دار شد مطمعنن تو طول زندگیش داغ عزیژ دیده ولی ادامه داده... حالام گلی شما مرگ حقه تاریخ هممون هم مشخصه شما کلا یه فرصت زندگی داری چ افسردگی بگیری چ شاد رو هدفای بزرگ کار کنی در دو حالت یه فرصته این انتخاب توعه ک چجور احساساتتو مدیریت کنی... فکر نکن شعار میدم منم بچمو از دست دادم ولی خودمو جمع و جور کردم باخودم فکر کردم من اولا بچمو اینور ندارم اونور دارمش در ثانی من عزیزای دیگ ای دارم ک دوستم دارن و نبودم و عذابم براشون عذاب مضاعفه و از طرفی همون یه فرصت رو دارم... پس زندگی کردم غمو غصه احساساتمو کنترل کردم و راضی ام ب انچه تقدیر بزام رقم زد عارضم خدمتت ک الان دارم هم زبان یاد میگیرم هم خیاطی 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

هیچی حالم رو خوب نمیکنه

۳۴سالمه و مجرد هستم

خودم رو با برادرم که ازدواج کرده و بچه داره وزندگیش خوبه مقایسه میکنم

یا کسانی که زندگی بهتری دارند و افسوس وحسرت میخورم...

مرگ ک تقدیر هر ادمی پدرت یک فرصت زندگی داشت زندگی مرد ازدواج کرد بچه دار شد مطمعنن تو طول زندگیش داغ ...

شرایط زندگیم اونقدرا هم بد نیست،فوق لیسانسم معلمم یه قیافه معمولی هم دارم،اما ارتباطاتم ضعیفه 

هیچی حالم رو خوب نمیکنه ۳۴سالمه و مجرد هستم خودم رو با برادرم که ازدواج کرده و بچه داره وزندگیش خو ...

شرایط ازدواج داری؟! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
مرگ ک تقدیر هر ادمی پدرت یک فرصت زندگی داشت زندگی مرد ازدواج کرد بچه دار شد مطمعنن تو طول زندگیش داغ ...

آفرین عزیزم درست میگی اما من دیگه هیچ کسی رو ندارم که برام مثل پدرم باشه و نگرانم باشه و بهم محبت کنه یا من دوستش داشته باشم

دوتا کتاب معرفی میکنم حتما بخون شفای زندگی ، معجزه شکرگزاری

هردوکتاب رو دارم اتفاقا

معجزه شکرگزاری رو تازه شروع میخوام کنم به خوندن

شفای زندگی رو هم نخوندم فعلا

حتمااا بخون فوقالعادن کمکت میکنه خدا پدرتو رحمت کنه عزیزم ♡

ممنون عزیزم 

ببین کتاب معجزه شکرگزاری میگه هرروز واسه ۱۰ نعمت شکرگزاری کن اما من نمیتونم روزی ۱۰تا چیز جدید پیداکنم وبنویسم

ممنون عزیزم  ببین کتاب معجزه شکرگزاری میگه هرروز واسه ۱۰ نعمت شکرگزاری کن اما من نمیتونم روزی ...

باید بگردی بخاطر کوچکترین چیزها هم شکر گزاری کن

خدایخدایا شکرت ک چشمام میبینه

گوش هام میشنوه

بو هارو حس میکنم

نفس میکشم

بخاطر اینکه امروز بیدار شدم

بخاطر اینکه میتونم غذا بخورم ...

واسه هرچیزی شکر گزاری کن هرچقدر ک کوچیک باشه

واسه اسپون واسه زمین واسه لباس ها واسه همه چی