2777
2789

من مادرشوهرم اصلا ادمی نیست ک بخاد عروس دعوت کنه،  خورد خوراکشون عالیه ولی برا عروس نه!! 

مثلا جاریام ک دعوت نمیکنه من چون بدم میاد ک دعوت نمیگیره و همسرم میدونه دو سه ماه ی بار دعوت میگیره 

مثلا سر زده رفتم خونشون ی ماهیتابه بزرگ مسی ماهی پخته بود کلی هم اضافه اومدع بود ولی منو نگفته بودن 

من عقدم همسرم یا کاره یا اگ کار نباشه منم کار نباشم بیشتر خورد خوراکش خونه ما هست ینی از وقتایی ک سرکار نیسیم سعی میکنیم بیشتر کنار هم باشیم حالا یا رستوران یا خونه ما 

چند روز پیش ناهار خونشون بود گفتم ناهار چی خوردی میومدی اینجا پیش من میخوردی گفت تخم مرع خوردم درصورتی ک شبش رفتیم خونشون اجیش گفت براش جوجه درست کردم تا اینو گفت متوجع شدم همسرم هی داره بحثا عوض میکنه 

یا خیلی وقت بود مادرشوهرم دعوت نکرده بود اینم بگم من اغلب سعی میکنم دست خالی نرم، بیشتر دوست دارم ی سفره باشه ک دور هم بخوریم گفتم مامانت چند ماهه دعوتمون نکرده من بعد از ظهر بهش گفتم، گفت اتفاقا مامانم امروز ظهر میخاست دعوتت کنه گفتم شب خانممو دعوت کن درصورتی ک رفتیم خونشون مامانش تو حرفاش گفت ک اره ظهر بهم گفتی خانمت دعوت کنم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب دوستت داره ونمیخواد از دست خانوادش ناراحت بشی خداییش شوهرت خوبه ولی مادرش خوب نیس بدجنسه

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دروغاش مصلحتین 

برا بهتر شدن رابطه ی تو‌و مادرش داره اینجوری میگه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اصلا قصد ندارم به روش بیارم ولی خب چ دلیلی داره دروغ بگه 

البته میدونه من از اینک حتی ی شام و ناهارم دعوتم نکنن چون هیچ کاری برام نکردن بدم میاد دیگ عروس گرفتن دو سه ماه ی بار دعوت کردنا داره 

ولی انتظاز ندارم همسرم دروع بگ، نهایتش اینک دعوت نمیکنن ولی ن اینک دروغ بشنوم ازش

چرا عروسا گیر میدن ک مارو دعوت کن؟ من الان خواهر شوهرم زن داداشم گیر داده چرا آبجیت دعوت نمیکنه خب دوست ندارم دعوت کنم خونتونم ک نمیاییم بشینین تو خونه هاتون دیگ

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

دروغاش مصلحتین  برا بهتر شدن رابطه ی تو‌و مادرش داره اینجوری میگه

اره اوایل خیلی کنتاک داشتم ک مادرت فقط عروس گرفته ولی هیچ خرجی حتی ی دعوتم عروسو نمیکنه 

ولی به مرور برام بی اهمیت شد ینی عادت کردم به رفتارای مادرشوهرم ولی از شوهرم انتظار دروع نداشتم 

یا مثلا ی بار داشتم میرفتم کار ساعت ۶صب داشتم باهاش صحبت میکردم گفتم اره مامانت ی چند ماهی هست دعوت نگرفته ۷صب مادرشوهرم زنگ زد ناهار بیا 

بعد به همسرم زنگ زدم گفتم تو به مادرت حرفی زدی قسم و ایه ک نه خودش میخاسه 

ولی الان فهمیدم اونم دروغ گفته 

از دروغش بیشتر ناراحتم تا دعوت نکردنای مادرش 

تولا چه بهتر که مادر شوهرت سرش تو لاک خودشه و اهل رفت امد نیست دوری و دوستی چه بهههتر توام متقابلا اونجوری باش پیشرشوهرتم اصلا گلایه نکن نزار بفهمه کاره مامانش که دعوت نمیکنه بدت اومده چون خونه ی حودت گیر میده توکه رفت امد دوس داشتی تو دعوت کن خب؟گیررر نده اینا دوروغ  تیست لا پوشونی میکننه شوهرت میبینه خودش کارایه مادرشو ولی( مادرشه)  توام مثل اونا باش راااحت

بعضیا دوست ندارن دعوت کنن خودت برو

چراتاپیکتون ترکید؟🤔🤔

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..