2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شروع کردی به خوندن یا عقبی؟

اره شروع کردم ولی عقبم دارم سعی میکنم خودم رو برسونم اما چون کار میکنم وقت کم میارم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
اصلا شروع کردی به خوندن یا عقبی؟

من خیلی روی نمرات ۲۰ حساب کرده بودم 

اما دوستم چند روز پیش زنگ زد گفت اینجور نیست حالا نمیدونم راست گفت یا نه 

هی استرس میده سخته و نمیتونی و نمیشه 🤦🤦🤦🤦🤦🤦

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
نمیخوای بری امتحان پس؟ سر جلسه چیکار میخوای کنییی

گلی فارسی رو چ جوری میخونی؟؟؟ برای دستور و ارایه،،، 

ی سوال قلمرو ها هست بعد هر درسی تو امتحان نهایی مثل همون ها میاد؟؟؟ 

من خیلی روی نمرات ۲۰ حساب کرده بودم  اما دوستم چند روز پیش زنگ زد گفت اینجور نیست حالا نمیدونم ...

چجوری نیست ینی چی گفت بهت؟

اگه بهت استرس میده اهمیت نده یا اصلا جواب نده تا تاثیر منفی نگیری ازش 

قطعا میشه چرا که نه اگه خونده باشی و مسلط باشی صد در صد نمره خوبی میگیری =)

چجوری نیست ینی چی گفت بهت؟ اگه بهت استرس میده اهمیت نده یا اصلا جواب نده تا تاثیر منفی نگیری ازش&nb ...

میگه الکی داری میخونی 

من بخاطر شرایطم نشد کنکور بدم الان بعد چند سال گفتم امسال ترمیم معدل بزنم و کنکور بدم 

خیلی بهم استرس میده کاری میکنه تا چند ساعت هی میرم تو فکر چیکار کنم میگه نمیشه نمیتونی خیلی سخته و...

گلی فارسی رو چ جوری میخونی؟؟؟ برای دستور و ارایه،،،  ی سوال قلمرو ها هست بعد هر درسی تو امتحان ...

من عمومی هارو مشکل ندارم زیاد قرار نیست تایم بزارم براش 

از لغت شروع میکنم ارایه هارو کلی مرور میکنم و دستور هارو همینطور سوال حل میکنم ازشون و متن کتاب درسیم میخونم ارایه هاشو 

اره قلمرو ها در همون حد سوال میدن شبیه به همونا اونارو مسلط باشی کافیه

البته امسال گفتن سخت تره بخاطر تاثیرش تو کنکور خدابخیر کنه سعی کن خارج از کتابم سوال حل کنی تا سخت بود نمونی