2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم

ولی بنظرم اختلاف سنی ۳ به بالا خیلی بهتره

بچه ها وقتی پشت سر همن چون جفتشون خیلی کوچیکن هم مادر بشدت اذیت میشه و ممکنه یا به خودش رسیدگی نکنه یا به یکی از بچه ها

هم اینکه بچه ها فقط باهم دعوا میکنن همش حسادت و تلاش برای جلب توجه

ولی یکیشون بزرگ تر باشه عقلش میکشه هوای خواهر یا برادر بزرگترشو داره

مامان نشدم هنوز ولی از تجربه اطرافیانم درس گرفتم که بستگی به ویژگی های بچه داره

مثلا خودم ۴ تا بچه ایم با تفاوت سنی کم خیلی خوب بزرگ شدیم زیاد مامانمون اذیت نکردیم اصلا وابسته نبودیم بهش 

زن داداشم دوتا بچه داره دختر ۴ ساله پسر ۱۲ ساله خیلی همو دوست دارن داداشش خیلی هوای آجیشو داره 

ولی خاله ام سه تا بچه با تفاوت سنی کم داره خونه اشون تشک کشتی هست اصلا نمیشه بر حسب تفاوت سنی نظر داد

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
من دومی رو باردارم با فاصله سنی ۲ سال نیم تقریبا به دنیا میاد هنوز تجربه نکردم چجوریه خدا خودش کمک ک ...

بسلامتی خودتون چن سالتونه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

الان ۳۵ سالمه ولی دومیم ۲۳ سالگی به دنیا اومد، با فاصله دو سال 

سختی داشت ولی الان که بزرگ شدن خیلی خدا رو شکر می کنم که همدیگرو دارن منم اونا رو دارم، یه خانواده گرم و صمیمی🥰

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
الان ۳۵ سالمه ولی دومیم ۲۳ سالگی به دنیا اومد، با فاصله دو سال  سختی داشت ولی الان که بزرگ شدن ...

خداروشکر چه عالی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪