2777
2789

دوستان من یساله و نیمه ازدواج کردم تازه عروس هستم همسرم باهاش دوست بودیم اونموقع برام کادوهای گرون قیمت میخرید کلی خرجم میکرد اما بمحض اینکه ازدواج کردیم و نامزد دیگه خرجی منو نمیده ن واسه خونه چیزی میخره وسایلی ک نیازه ن برای خودم لباس یا وسایل شخصی خواهشا نیاید بگید طلاق شرایطشو ندارم کسایی ک اطلاع دارن فقط بیان جواب بدن من فکر کردم ک میام خونه شوهر ماهی بعنوان پول جیبی کمه کم یه تومن کارتم میریزه بدون چون و چرا خرج کنم اما الان هیچی حتی خرج دکترمم نمیده اشتباهی یارانمو از خانوادم جدا کردم و نمیدونستم ک یارانه رو ب حساب ایشون میریزن آیا راهی هست لااقل همین یارانمو از ایشون جدا کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میتونی بری پلیس بعلاوه ده درخواست بدی جدا بشی و به شوهرتم بگو قراره یارانتو بگیری 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

سلام عزیزم هیچ راهی نیست. باید شوهرت خودش بره درخواست جدا کردن یارانه رو بده

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

ته دیگه یازانه ب حساب سرپرست فقط واریز میشه 

ب نظرم بیخیال جداکردن یارانه شو مشکلت رو از ریشه حل کن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
آره دیدم جدا کردن. 

واقعا؟چطوری عزیزم؟آخه میگن ن فقط باید بری طلاق بگیری....اخه من مشکلاتم خیلی عمیق نیست اینم خرجمو نمیده یک نفر پرشون میکنه متاسفانه میدونم بعدا درست میشه اما واقعیت یسالو نیمه صبر کردم هنوز درست نشده

بله میتونی بری پلیس بعلاوه ده درخواست بدی جدا بشی و به شوهرتم بگو قراره یارانتو بگیری 

اره ب خودش گفتم دعوا کردیم گفت من نونتو میدم گفتم نون دادن وظیفه اس خرج دکتر وسایل شخصی بهداشتی و غیره هم وظیفته هرموقع میگم ناراحتیه واقعا خستم خودم کردم یارانمو جدا کردم الانم افتادم ب دردسر

وای چ بد،یارانه هم زیاد نیس مبلغش که

چاره ای ندارم مجبورم با همون سر کنم باز لااقل میتونم کرایه داشته باشم تو جیبم یا نه یه هزاری ندارم ب عنوان یک زن تو کارتم هع

ته دیگه یازانه ب حساب سرپرست فقط واریز میشه  ب نظرم بیخیال جداکردن یارانه شو مشکلت رو از ...

خیلی سعی کردم تحت تاثیر حرف اطرافیانشه متاسفانه گوشاش فعلا پره و منم دارم با شرایط سختی دست وپنجه نرم میکنم

واقعا؟چطوری عزیزم؟آخه میگن ن فقط باید بری طلاق بگیری....اخه من مشکلاتم خیلی عمیق نیست اینم خرجمو نمی ...

چه جوری و نمیدونم. اونم شوهرش خرجی نمی‌داد. برو پیشخوان دولت شاید کمکت کردن. ببین من بابامم فرم یارانه رو اشتباه در کرد و زد مجرد. بعدأ برای مامانمم پر کرد الان مال مامانم به کارت خودش میاد. ببین فقط اگه یارانه رو جدا کنی سر لج نمی‌افتد ؟ شاید خودش قبول کرد این کارتو بده به خودت . یعنی چی که خرج نمیده؟ روابطتون با هم چطوره؟

چه جوری و نمیدونم. اونم شوهرش خرجی نمی‌داد. برو پیشخوان دولت شاید کمکت کردن. ببین من بابامم فرم یارا ...

بیفته اصلا مهم نیست وقتی خرج نمیده....واقعیت رابطمون خوبه میگم تحت تاثیر اطرافیانش اخلاقش عوض شده بهش یاد دادن نباید خرج بده تو کارت پول ب زن بده منم واقعا نیاز دارم.....اخه چرا جدا کردم یارانمو از خانوادم😔💔