2777
2789
عنوان

میخام منشی مطب بشم

477 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها عصر مصاحبه دارم ولی توی فرم نوشته که حتما سابقه منشیگری مطب داشته باشه  ولی من تجربه ای ندارم الکی گفتم قبلا منشی مطب بودم .منشی مطب کارش چیه میشه راهنماییم کنین 

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز مهمی نیست

اگرم گفتن ورد و اکسل کار کن بگو باید بهم اموزش بدید جای قبلی سیستمی کار نمیکردم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

اسم دکتر قبلیتو میپرسه با ادرس ممکنه تحقیق کنه واسه من ک تحقیق کرد،همون اول کاری بگو ب سیستم وارد نیستی 

باید تلفنی ب مریضا نوبت بدی نظافت مطبم هست اگه کاملا شخصیه،هماهنگی بین بیمارا و دکترا و حواستم ب ویزیتا باشه اینچیزا