یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اومدن خونه یه بیست دقیقه هم نشستند ولی واقعا مغزم فرمان نداد کاش براشون غذا می کشیدم
عزیزم کارت ناجور بود
سر ظهر اومده بود تایم ناهار یه چیزی میخوردین دور هم
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
خب شوهرم و مادر شوهرم خیلی تعارفشون کردن خودش گفت باید برم غذام روی گاز ولی من میگم باید براش ...
عه مامانش اینا هم تعارف کردن
خب پس خودش نمونده دیگه اشکال نداره
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
امیدوارم اینجور باشه . واقعا بعضی وقتا ادم فکرش نمیرسه منم اون لحظه اصلا به ذهنم نرسید که یه بشقاب ب ...
درسته دقیقا آدم گاهی منظوری نداره
ذهن آدم قفل میشه