5 ماهه اقدام کردم نشدم باردار و چون دوست دارم احتمال پسر دار شدن رو بالا ببرم فقط روزای تخمک گذاری باید اقدام کنم حالا این ماه روز تخمک گذاریم 5 شنبه میشه ولی تا جمعه عصری قمر در عقربه و من و شوهرم هم بهش اعتقاد داریم به نظرتون جمعه شب اقدام کنم و 24 ساعت از آزاد شدن تخمک گذاشته باشه دیر میشه دیگه؟
عزیزم منم اولش خیلی درگیر قمر در عقرب بودم طوری که هشت ماه طول کشید تابارداربشم ام ایندفعه اصلا دنبالش میگردم به دا توکل کن ایت الکرسی بخون و صدقه بده ا شاالله خیره
یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.
منم قبل بارداریم همش یه تقویم نجومی دستم بود و فرصت ها رو از دست میدادم.بعدم پشیمون شدم و فقط روزهای هفته رو دقت کردم.راستش یه خانم حوزوی بهم گفت توکلت به خدا باشه و این قمر در عقرب رو ول کن.اصلا دیگه تقویم رو جمع کردم.
من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه.
سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.
ول کن بابا قمر در عقرب خرافه ای بیش نیست، تو هیچ حدیث و روایتی هم نیومده، من خودم به شبای نزدیکی که احادیث میگن انجام ندید اعتقاد دارم. ولی قمر در عقرب هیچ جا نیومده