2777
2789

بچه ها من الان فقط میخوام یه نفر برگرده و رابطه ام باهاش به ازدواج ختم بشه کلی ذکر و دعا گفتم ولی هیچی میخوام شما از ته دلتون برام دعا کنید خواهش مبکننم شما دعا کنید ک امروز تا عصر جوابمو بده و رابطه مون درست بشه خواهش میکنم منم ار ته دلم براتون حمد میخوام 

میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید خواهش مبکنم 

عزیزم امیدوارم بهترین ها قسمتت بشه .هرچی خدا میخاد همون بشه .

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚

اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاالله هرچی بصلاحته همون اتفاق بیفته ان شاالله خواستت با خیرومصلحتت یکی باشع و همین امروز بهش برسی ان شاالله همسری از همه لحاظ عالی گیرت بیاد و تااخرعمر درکنار هم خوشبخت و شاد زندگی کنین ان شاالله بهترین ها نصیب قلبت گلم

برای حاجت رواییت همونجور که بخیر و صلاحته سوره حمد توحید کوثر و پنج تا صلوات میخونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله هرچی بصلاحته همون اتفاق بیفته ان شاالله خواستت با خیرومصلحتت یکی با ...

بخدا من خیلی نیار دارم بهش خیییلیااااا اگر اون نیاد زندگیم به باد میره کلا