2777
2789

یه وقتا خودمون هم نمیتونیم از قانونی که بلدیم استفاده کنیم . همون قانون دست و پا و دهنمونو میبنده 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمم و درسی که میدم کلا مستمر هیچ تاثیری نداره تو نمره پایانی ولی به بچه ها نمیگم که برای فعالیت و درس خوندن در طول ترم بی‌انگیزه نشن! :) امروزم امتحان مستمر داشتن از کل کتاب🤣🤣🤣🤣

اگه الکی زنگ بزنید ۱۱۵ و بخواین آمبولانس مفت شمارو ببره بیمارستان یه انژیوکت خاکستری میزنیم بهتون ادب شین 🗿😂🤝🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

اونجوری که فکر میکنید بازار کار پرستاری خوب نیست 

تو محیط بیمارستان اون فضا کثیفی که ساختن وجود نداره (مثل باقی محیط هاست)

ما گاهی برای تکسین درد از تلقین استفاده میکنیم و عملا چیز خاصی تزریق نمیشه

سرمتون هم تموم شد نگران نباشید چیزی نمیشه😂❤️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
معلمم و درسی که میدم کلا مستمر هیچ تاثیری نداره تو نمره پایانی ولی به بچه ها نمیگم که برای فعالیت و ...

پدر مارو این معلما در آوردن امثال من دوازدهم هستم بازم معتقدن مستمر خیلی تاثیر داره 😂😂😂

معلمم و درسی که میدم کلا مستمر هیچ تاثیری نداره تو نمره پایانی ولی به بچه ها نمیگم که برای فعالیت و ...

پستتو پاک کن اینجا کلی دانش ام.ز عضوه الانم یکیشون تاپیک زده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍