2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شوراب رقابت رو شنیدید میخواد قیمت ماشین های مونتاژی رو‌ پایین بیاره عملی میشه ؟ 

بنظرتون چی ارزون شده؟ مگه اینکه مدتی از رشد قیمت جلوگیری کنن. شورای ملی رقابت فقط باعث قوی‌تر شدن مافیای خودرو شده همیشه

مالیات ماشین؟؟؟

اره دیگه. فکر کن مثلا یکی ماشین خریده 1 میلیارد و حالا داره میده 1 و 500 چون قیمت ماشین رفته بالا 

حالا  اگه زیر یک سال از خریدش گذشته باید نزدیک 100 و 20، 30  میلیون تومن مالیات بده

برای ماشینای بالای 1 میلیاردم سالانه باز باید مالیات بدی. حالا بسته به قیمت ماشین از 12 میلیون شروع میشه تا 70، 80 میلیون در سال

ما امروز میخواستیم طلا بفروشیم هیچ کدوم از طلا فروشها نخرید یعنی ممکنه پایین بیاد یا بالا بره 

طلا همیشه سرمایه بوده 

ایشالله که زندگیتون با برکت باشه و نفروشید

واقعن نمی دونم چرا نمی خرن

اسی حالا کو ‌تا پنج سال دیگه 

به چیزی میگی و میری و مثلا ادعای دونستن خبرهای سری داری 

الکی جو نده 

بورس به خاطر خرید ماشین خرابه پس فردا که ثبت نام تموم شد برمیگرده 

هه