2777
2789

بچها كنكور ازمايشي دي ماه بود

بعد منو دوستم باهم بوديم پياده رفتيم فاصله تقريبا ميشه گفت زياد نبود ولي كمم نبود(تا حوضه ازمون)

بعد ما رفتيم خلاصه ميخاستيم بريم داخل ك يهو فهميديم دوستم كارت ورود به جلسشو نياورده بود😐يعني اشتباه ي تيكه برگه ديگه اورده بود حالا ما هم كلن رب ساعت تايم داشتيم تا ورود به سالن🫣

حوزه🥲

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدو

دوستم بدو

اغا ما داشتيم ميدوييديم ك يهو يه ماشين كنارمون ايستاد يه اقاي ميان سال بودن

گفت دخترم چيشده ك انقد ميدوييد

براش توضيح داديم

گفت من ميرسونمتون گفتيم مطمعنيد؟زحمت نميشه؟گفت اين چ حرفيه دخترم بشينين زود وقتتونو تلف نكنين

من که حوزه‌ام رو اشتباهی رفتم

و ۵ دقیقه مونده بود کنکور شروع میشه

یه آژانس گرفتم و فرار کردم به سوی حوزه خودم

سر موقع رسیدم...

ولی چه استرسی کشیدم

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

ما هم نشستيم و رفتيم مارو رسوندن

تو راه ك حرف زديم

ميگفت خدا جنس دخترو افريد كه اين دنيارو قشنگ كنه((((: گفت وقتي خواهر زادم دنيا اومد براش ١٠ روز روزه گرفتم

شما دخترا هديع خداييد

بچها ايشون يجوري باما رفتار كردن كه ما ميگفتيم با ارزش ترينيم

چقد خوشم اومد از اخلاقشون

با يه سرعتي مارو رسوندن و تهشم بهمون گفتن موفق باشين شما هم مث دختر خودمين

🥲🥲🥲🥲🥲🥲