2777
2789
عنوان

میخای بدونی طلسم شدی یا نه؟! (اعتقاد نداری نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 191 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو کن ببین چی میشه، بدنتونم سنگینه و درد داره ؟  خصوصا ناحیه پشت سر کتف؟

میترسم واقعیتش

اره اره همیشه خدا بدنم درد داره اره کتفامم درد میکنه هرچن وقت یکبار با اینکه سنی ندارم

خدایا شکرت🙏🙏
صدقه همیشه میدم قربانیم یکی دوبار کردم ولی انگاری بی فایدس همش میترسم اخرین اتفاقمون هفته قبل بود که ...

ایشالله بلاازتون بدورباشه عزیزم تو خونه همیشه اسفند دود کن اگه طلسم وجادوباشه یه تیکه آهن وبذارروی آتیش قرمزوسرخ بشه بذارتوی حموم ادرارکن روش فقط باید حتماً آهن باشه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اذان میشنوی اذیت میشی؟ 

یهوعصبی میشم ولی زودتودلم پشیمون میشم مثلاً مامانم وخواهرام ازم دورن هرروزباهاشون حرف نزنم دق میکنم الان یه موقع هایی داره حرفف میزنه انگارفحش میدن بهم دوست دارم زودقطع کنم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭