2777
2789
عنوان

میخای بدونی طلسم شدی یا نه؟! (اعتقاد نداری نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 191 پست
من جدیدا یجوریم اصلا حال خوب وبدم معلوم نیس حالم خوبه بدون دلیل یهوقاطی میکنم وچندوقته پولمون اصلابر ...

ما همش مریضی بعد مثلا کارامون حلو نمیره مشکلات مالی شدید پیش میاد من ختی به چشمم اعتقاد نداشتم ولی الان واقعا اعتقاد پیدا کردم از وقتی فهمیدم چیا کفتن پشت سرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی خوبه عزیزم؟

اگه کسی جادوکرده برات باطل میشه 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
نه اصلا  به شدت مخالفه با دعا نوشتن حتی میگه به هیچ وجه نرید پیش دعانویس

خوب واسع مهر و محبت چکار کنم

واسه اینکه گذشته تلخی که با همسرم داشتم رو فراموش کنم چکار کنم 

اینا راهکار ندارن

میشه بپرسید؟

متأهل 

قطعا مشکل داری متاسفانه  ناراحت نباش  تاپیک قبلیمو بخون

من که قدیم بدتر هم بودم .

الان تپش قلب و کتف درد و اینچیزا بهم اضافه شده 

ولی یه وقتا من خوابایی میبینم که واقعی میشه 

یا چیزیم گم بشه کسی انگار بهم میگه کجاست  

وسایلم یهو گم میشن یهو پیدا میشن 

یهوعصبی میشم ولی زودتودلم پشیمون میشم مثلاً مامانم وخواهرام ازم دورن هرروزباهاشون حرف نزنم دق میکنم ...

یکی از نشونه هاشم اینه که دوس داری همش تنها باشی 

به مرور روابطتت با آدمای اطرافت محدود میشه 

فقط داغ داغ است روش ادرار کنیم یا بذاریم سرد شه؟

باید قرمز وسرخ بشه با انبردست برداروقتی داغه ادراربریزروش

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭