2777
2789
عنوان

میخای بدونی طلسم شدی یا نه؟! (اعتقاد نداری نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو کن ببین چی میشه، بدنتونم سنگینه و درد داره ؟  خصوصا ناحیه پشت سر کتف؟

وای پشمام من اینجوریم اسی تاپیک بزن فردا منم  صدا کن العان نمیشه

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
عزیزم صدقه بده قربانی کن

صدقه همیشه میدم قربانیم یکی دوبار کردم ولی انگاری بی فایدس همش میترسم اخرین اتفاقمون هفته قبل بود که پسرم رفته بود رو میز عسلی و میز شکست پاش ۱۶ تا بخیه برد و کی بدبختی داشتیم خودمم چندین بار یهویی و بی دلیل افتادم و جاییم شکسته

خدایا شکرت🙏🙏
نه اصلا قرآن داری میخونی..

منم چند وقته یهوعرق سرد میکنم تپش قلب میگیرم عصبی میشم طول روزدوسه با اینجوری میشم اکو ونوارقلب دادم مشکل نداشت همه اش احساس میکنم پاهام سسته

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چه سریع😂 خب حله دیگه 

قبلن انجام دادم  

من راستش قبول ندارم 

البته قرآنه خوبه 

ولی مطمينم زنداداشم اینا دعا کرفتن برام 

چون مادرش خیلی اهل اینکاراس 

ولی میگم مزه آبه تغییر نکرد 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه