azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 عنوان بیاین ک اولین باره تاپیک میزنم زندگی😢😖 203 بازدید | 17 پست سلام من حدودا یک سالو نیمه عقد کردم قرار عقد موندن من ۶ماهه بود بنا ب درست نشدن واممو پول نداشتنمون ۶ ماه رد شدو شد ۸ ماه مادرشوهرم اومد خونمون ک چرا نمیدینو اماده نیستو ما میخوایم عروس ببریمو اینا سنمم بگم من ۱۷ اقا ۲۷ مینویسم ادامه... ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂 1402/02/23 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205876 خب وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 بعد همسرم وسایلش اماده بود حالا گذشتو گذشت شد ی سال واممون اماده شد خریدیم ولی تو این چند ماهه شوهرم ب این راضی شد ک زنمو بدین همینجور ببرم ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂
mehrsa6677 عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4191 خب بقیش تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 بعد همسرم وسایلش اماده بود حالا گذشتو گذشت شد ی سال واممون اماده شد خریدیم ولی تو این ... ولی مامان بابای من راضی نشدن ندادن شوهرم یکم کم صبره قاطی شدو دعوا حرفای بدی ردو بدل شد و الانم افتاده دنده لج ک نمیاد برای سیاهه کردن وسایل و امضا زدن برای تحویل اونا از خانوادم ک رسم هر خانوده ایی هستش ب نظرتون چیکار کنم ؟؟؟ ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 ولی مامان بابای من راضی نشدن ندادن شوهرم یکم کم صبره قاطی شدو دعوا حرفای بدی ردو بدل ش ... میگه یا همینجور بیا زندگی کن خودم کم کم وسایل میخرم یا وسایلاتو ببین بابات همینجور بهت میده ور دار بیار بین دوراهی بدی گیر کردم ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 میگه یا همینجور بیا زندگی کن خودم کم کم وسایل میخرم یا وسایلاتو ببین بابات همینجور بهت میده و ... نظرتون همینجور برم یا نرم کلا قید بزنم!!!! ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂
fatokamymab8376 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1762 میگه یا همینجور بیا زندگی کن خودم کم کم وسایل میخرم یا وسایلاتو ببین بابات همینجور بهت میده و ... وسایلو بردار برو
khaje عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 7919 کمی صبر کن تا اوضاع بهتر بشه ان هم باید به خانواده تو احترام بزاره
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 وسایلو بردار برو خوب بابام بهمون نمیده میگه تا داماد امضا نزنه خواستی همینجور برو ولی من وسایل نمیدم ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 کمی صبر کن تا اوضاع بهتر بشه ان هم باید به خانواده تو احترام بزاره من صبرم زیاد ک نزدیک دوساله وایسادم همش ی پلاستیک دستم از این شهر برو اون شهر دو روز بمون باز بیا خستم هنگم نمیدونم چیکار کنم ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂
khaje عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 7919 نظرتون همینجور برم یا نرم کلا قید بزنم!!!! اگه کمی پافشاری کنی برای گرفتن سیاهی خوبه بگو من قبل از امدن تو خونه تو باید پدر و مادرم رو راضی کنم نمیتونم بدون رضایت انها بیام
fatokamymab8376 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1762 خوب بابام بهمون نمیده میگه تا داماد امضا نزنه خواستی همینجور برو ولی من وسایل نمیدم 🙁 اع چرا خب شوهرتو راضی کن بیاد امضا کنه تموم شه قضیه خوب شد ما این رسم و نداریم منم 18 سالمه دعا کن زود عروس شم
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 اگه کمی پافشاری کنی برای گرفتن سیاهی خوبه بگو من قبل از امدن تو خونه تو باید پدر و مادرم رو راضی کنم ... تا جایی ک تیغم بریده رفتم و گفتم راضی ب اومدن ت خونمون نیست و میگه امضا نمیدم دنبال را حل راهکاریم ک چجور راضیش کنم ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂
azaruu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 458 🙁 اع چرا خب شوهرتو راضی کن بیاد امضا کنه تموم شه قضیه خوب شد ما این رسم و نداریم منم 1 ... میتونستم حتما انجام میدادم میکردم همچین کاری ولی ک زبونم کوتاهه و دستم ب هیچ جا بند نیس چون دو طرف مقصرن و هر کی دنبال منفعت خودش حتما عزیزم انشاالله ک خدا برات بهترینا رو بخواد و انجامش بده ی ماه آذریه اُشتِل😎😍😂