2777
2789

سلام 

من حدودا یک سالو نیمه عقد کردم 

قرار عقد موندن من ۶ماهه بود بنا ب درست نشدن واممو پول نداشتنمون ۶ ماه رد شدو شد ۸ ماه 

مادرشوهرم اومد خونمون ک چرا نمیدینو اماده نیستو ما میخوایم عروس ببریمو اینا 

سنمم بگم من ۱۷ 

اقا ۲۷ 

مینویسم ادامه...

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂

خب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بعد همسرم وسایلش اماده بود 

حالا گذشتو گذشت شد ی سال واممون اماده شد خریدیم 

ولی تو این چند ماهه  شوهرم ب این راضی شد ک زنمو بدین همینجور ببرم 

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بقیش

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
بعد همسرم وسایلش اماده بود  حالا گذشتو گذشت شد ی سال واممون اماده شد خریدیم  ولی تو این ...

ولی مامان بابای من راضی نشدن ندادن 

شوهرم یکم کم صبره 

قاطی شدو دعوا حرفای بدی ردو بدل شد 

و الانم افتاده دنده لج ک نمیاد برای سیاهه کردن وسایل و امضا زدن برای تحویل اونا از خانوادم ک رسم هر خانوده ایی هستش 

ب نظرتون چیکار کنم ؟؟؟

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂
ولی مامان بابای من راضی نشدن ندادن  شوهرم یکم کم صبره  قاطی شدو دعوا حرفای بدی ردو بدل ش ...

میگه یا همینجور بیا زندگی کن 

خودم کم کم وسایل میخرم یا وسایلاتو ببین بابات همینجور بهت میده ور دار بیار 

بین دوراهی بدی گیر کردم 

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂
میگه یا همینجور بیا زندگی کن  خودم کم کم وسایل میخرم یا وسایلاتو ببین بابات همینجور بهت میده و ...

نظرتون همینجور برم یا نرم کلا قید بزنم!!!!

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂
کمی صبر کن تا اوضاع بهتر بشه ان هم باید به خانواده تو احترام بزاره 

من صبرم زیاد ک نزدیک دوساله وایسادم همش ی پلاستیک دستم از این شهر برو اون شهر دو روز بمون باز بیا 

خستم هنگم نمیدونم چیکار کنم

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂
نظرتون همینجور برم یا نرم کلا قید بزنم!!!!

اگه کمی پافشاری کنی برای گرفتن سیاهی خوبه بگو من قبل از امدن تو خونه تو باید پدر و مادرم رو راضی کنم نمی‌تونم بدون رضایت انها بیام 

خوب بابام بهمون نمیده میگه تا داماد امضا نزنه  خواستی همینجور برو ولی من وسایل نمیدم

🙁 اع چرا خب  شوهرتو راضی کن بیاد امضا کنه تموم شه قضیه 

خوب شد ما این رسم و نداریم منم 18 سالمه دعا کن زود عروس شم 

اگه کمی پافشاری کنی برای گرفتن سیاهی خوبه بگو من قبل از امدن تو خونه تو باید پدر و مادرم رو راضی کنم ...

تا جایی ک تیغم بریده رفتم و گفتم 

راضی ب اومدن ت خونمون نیست و میگه امضا نمیدم 

دنبال را حل راهکاریم ک چجور راضیش کنم 

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂
🙁 اع چرا خب  شوهرتو راضی کن بیاد امضا کنه تموم شه قضیه  خوب شد ما این رسم و نداریم منم 1 ...

میتونستم حتما انجام میدادم میکردم همچین کاری ولی ک زبونم کوتاهه و دستم ب هیچ جا بند نیس چون دو طرف مقصرن و هر کی دنبال منفعت خودش 

حتما عزیزم انشاالله ک خدا برات بهترینا رو بخواد و انجامش بده 

ی ماه  آذریه اُشتِل😎😍😂