2777
2789
عنوان

بیاین ک اولین باره تاپیک میزنم زندگی😢😖

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 17 پست
تا جایی ک تیغم بریده رفتم و گفتم  راضی ب اومدن ت خونمون نیست و میگه امضا نمیدم  دنبال را ...

ان بالاخره راضی می‌شه نگران نباش زیاد هم اصرار نکنید اگه گفت چرا حرف من رو گوش نکردی بگو به رسم و رسومات باید احترام بزاریم نمی‌شه که به بزرگتر بی احترامی کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بابام بهمون نمیده میگه تا داماد امضا نزنه خواستی همینجور برو ولی من وسایل نمیدم

ببین عزیزم سن داماد کم نیست از همین اول احترام خانواده ات رو حفظ کن بهش بگو هرچی پدرم بگه رسم ما اینه اگه زن میخوای باید امضا کنید زندگی بچه بازی نیست از اول اگه احترام پدرت رو نگه نداری تا آخر باید تحمل کنی بی احترامی به خودت و خانواده ات

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین