تا جایی ک تیغم بریده رفتم و گفتم راضی ب اومدن ت خونمون نیست و میگه امضا نمیدم دنبال را ...
ان بالاخره راضی میشه نگران نباش زیاد هم اصرار نکنید اگه گفت چرا حرف من رو گوش نکردی بگو به رسم و رسومات باید احترام بزاریم نمیشه که به بزرگتر بی احترامی کنم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوب بابام بهمون نمیده میگه تا داماد امضا نزنه خواستی همینجور برو ولی من وسایل نمیدم
ببین عزیزم سن داماد کم نیست از همین اول احترام خانواده ات رو حفظ کن بهش بگو هرچی پدرم بگه رسم ما اینه اگه زن میخوای باید امضا کنید زندگی بچه بازی نیست از اول اگه احترام پدرت رو نگه نداری تا آخر باید تحمل کنی بی احترامی به خودت و خانواده ات
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین