2777
2789

من دانشگاه رفتم درسم تموم شده ۲۳ سالمه دنبال کارم،

هنوز که هنوزه مامانم به بیرون رفتنم گیر میده نمیزاره یه بیرون برم ، به طرز لباس پوشیدنم گیر میده ، به طرز حرف زدنم گیر میده

باورتون نمیشه یه سری بهم میگفت حرف میزنی دستت تکون نده ، خب ادم داره صحبت میکنه گاهی دستش تکون میده زبان بدنه دیگه

کاش یه روزی مادر بشم واسه آرامش و استقلالی که هر روز من براش میجنگیدمو خودم فراهم کنم واسه بچم

والدین کنترلگر، داستان تکراری خیلیا 💔

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت بگو به تو هیچ ربطی نداره

گاهی بعضی پدر مادر ها لایق احترام نیستن

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

از اینکه خودم نیستم حالم بده 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

۳۳ سالمه ده ساله ازدواج کردم نه تنها هنوزم بهم گیر میده که به شوهرم گیر میده که چرا به زنت گیر نمیدی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
به مادرت بگو به تو هیچ ربطی نداره گاهی بعضی پدر مادر ها لایق احترام نیستن

همیشه لایق احترامن حتی اگه خیلی نادون و بی شعور باشن

میشه جور دیگه ای برخورد کرد... 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

والدین کنترلگر، داستان تکراری خیلیا 💔

نتیجش میشه یه بچه استرسی ، خجالتی بدون اعتماد به نفس 

یکی مثل من انقدررر روی خودم کار کردم یکم بهتر شدم ولی هنوز توی جمع پر از اضطرابم

درسته بعضی اوقات تحمل این چیزا سخته ولی یادت باشه مادرته دوستت داره خب دوست داره دخترش همه چی تموم باشه کسی در موردش حرف بد نزنه

هروقت بهت توصیه ای کرد بوسش کن و بگو ممنون که اینقدر دوستم داری

اتفاقا گوش کنی حتی در ظاهر ولی بخاطر خدا .... مطمئن باش خیرشو میبینی

بزرگ که بشی یاد این روزا میفتی میگی کاش دستو پاشو اون موقع میبوسیدم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن