2777
2789
عنوان

چطوری مخ وکیلمو بزنم ؟

608 بازدید | 40 پست

راهکار بدین اصلا بلد نیستم یه نفرو تور کنم 😂

ادم مغروریه 

یه بار بهم گفت من همینکه به یکی چراغ سبز نشون بدم براش کافیه

😂

بعد گفتم شما مردا چی در خودتون میبینسن که اینقدر مطمئن هستین به خودتون  بعد پرسبد شما جی میبینی در من ؟ 

حالا اینا به کنار 

چطور مخشو بزنم 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش سگ محلی کن جذبت میشه

خب بالخره یه جور باید خودمو نشون بدم ببینه منو 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
ب هر بهانه ای بهش نزدیک شو یه مدت انقدر باش تا ب حضورت عادت کنه 

چون مغروره ازم فراری نشه؟😂گاهی استوری هاشو واکنش میدم 

یه روز بهم گفت نمسخوای شیرینی طلاقتو نهار مهمونم کنی ؟ به نطرت مهمونش کنم ؟😀😂

والا من مخ زنی بلد نیستم.چند وقت یبار همو میبینید؟

قراره یه ماه دیگه تقریبا همو ببینیم 

والا من مخ زنی بلد نیستم.چند وقت یبار همو میبینید؟

به نطرت نهار مهمونش کنم ؟

چون مغروره ازم فراری نشه؟😂گاهی استوری هاشو واکنش میدم  یه روز بهم گفت نمسخوای شیرینی طلاقتو ن ...

این خودش داره چراغ سبز میده 

مطمن شو ازت سو استفاده نکنه فقط 

اولش بگو من ازدواجی نیستم بعدش عاشقت میشه میگه باهام ازدواج کن مثل این فیلم ترکیا  

چون مغروره ازم فراری نشه؟😂گاهی استوری هاشو واکنش میدم  یه روز بهم گفت نمسخوای شیرینی طلاقتو ن ...

اول یه کادو بخر ببر محل کارش  واسه تشکر بگو زودتر میخواستم بیارم ولی کار داشتم بعد بگو ناهارم جای خود داره سعی کن بهش محبت کنی ولی خیلی هم خودتو نبازی ببین خودش چطور جلو میره

این خودش داره چراغ سبز میده  مطمن شو ازت سو استفاده نکنه فقط  اولش بگو من ازدواجی نیستم ...

اره داره چراع نشون میده ولی میخوام مستقیما بگه

مراقبم 

خودشم میگه من ازدواجی نیستم خخخخ

اول یه کادو بخر ببر محل کارش  واسه تشکر بگو زودتر میخواستم بیارم ولی کار داشتم بعد بگو ناهارم ج ...

کادو ایده خوبیه ممنون 

چی بخرم براش؟ اخه به دور از مخ زنی ازش راضی بودم