2777
2789

بخور دنیا دو روزه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه اینجوریم😂

امروزم ک برنج نخوردم خوابم نمیبره از گشنگی هر چی میخورم واسه نیم ساعت خوبه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

آخ دقیقااااا

ومنی ک دوماهه باردارم ازضعف شب و روز ندارم یعنی هر یه ربع باید غذا بخورم وگرنه میمیرم از گشنگی وضعف ازیطرفم قند بارداری گرفتم نمیتونم هرچی دلم خواست بخورم خیلی حالم بده

معدت سرد و تر شده چیزای صفراوی زیاد بخور اشتهات اص ع بین میره،سبزی خرفه رو خشک کن نیم ساعت قبل اینک غذا بخوری ی قاشق مرباخوری مصرف کن،سعی کن رژیم تثبیت وزن بگیری اینجوری چون برنامه داری کمتر پرخوری میکنی،لبنیاتو کلن یه مدت بزا کنار یا اینک با مصلحش بخور اونم ب مقدار زیاد

ومنی ک دوماهه باردارم ازضعف شب و روز ندارم یعنی هر یه ربع باید غذا بخورم وگرنه میمیرم از گشنگی وضعف ...

برا دیابتت چیزایی ک پایین میفرستمو سعی کن مصرف کنی و اینک تاجاییک میتونی جلو پرخوریت رو بگیر وگرنه بعد زایمان قلقلی میشی🗿

#دیابت_بارداری
نان جو (نان گندم حذف کنید)
مصرف جو درغذا
سویق جو ناشتا
شنبلیله
مرکب چهار
داروی پیامبر
جامع وآب جو
داروی عدس الملک
داروی فجل
شلغم
❌پرهیز ازقندوشکر سفید
نان بدون سبوس و برنج بدون سبوس و ماکارونی.

..
✍ از بین داروهای ضد دیابت فقط شنبلیله به یکی از 3 روش زیر مصرف کنند.

✳️ تخم شنبلیله را آسیاب کرده...روی ماست بریزند و بخورند.

✳️ در طول روز سبزی تازه شنبلیله مصرف شود.

✳️ قبل از هر وعده غذا....1 استکان دم کرده شنبلیله میل شود.

🔸سویق گندم مصرف کنه
🔸سمنو اصل بخوره
🔸 شیره انگور مصرف کنه
🔸ارده شیره دوروز درمیان
🔸 بادام صبح 14عدد
🔸مویز 21عدد
🔸 7عدد خرما
🔸 3عدد کلی چهار مغز و هفت مغز

🍃🍃🍃🍃🍃🍃

🍃به جای آهن ۳شیره (دیابتی ها فقط شیره توت)، خرما، عسل، سویق، تره و ....

🍃رژیم نباید بگیرند اما سبزی خرفه و شنبلیله و کاهو بخورند،نهار کم کنند و از کمپوت میوه خانگی و تنقلات سالم و خشکبار استفاده کنند و ترک مواد بازاری و شیرینی مصنوعی کنند.

منبع : https://eitaa.com/joinchat/1922367575C3cd64d1e9f