2777
2789
عنوان

کسب درامد با گوشی

284 بازدید | 15 پست

سلام خانوما امشب یه تاپیک دیدم درمورد سایت ولکس و رفتم نت سرچ کردم و دیدم معتبره خودمم ثبت نام کردم با کد یه خانومی که معرفی کرده بود و باهر دعوتی  به هردوطرف ۳۸ هزارتومن واریز میشه به کیف پول ،برنامش تو بازار هم هست یه صرافی هست معتبرم هست .میشه خواهشا هرکسی مایل بود ثبت نام کنه بگه من کدم رو بگم که معرف من باشم و به هردو هم ۳۸ تومن واریز میکنه .شما تنها کاری که میکنی دوستاتو دعوت میکنی و اونایی که دوستاتونم دعوت کنن باز خود برنامه یه سودی به حساب شما میزنه هرکس خواست تا کد دعوت بدم 💖🌼

B-)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بده

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

کلاهبرداری😑🫤

چرا

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

سلام خوبی عزیزم؟میگم تو هنوز روبیکا کار میکنی؟اگه اره میتونی دانلود کنی مال من ک اصلا یه مگ هم دانلود نمیشه...اون سایت کلیکی ها هم ک بسته شد

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

سلام خوبی عزیزم؟میگم تو هنوز روبیکا کار میکنی؟اگه اره میتونی دانلود کنی مال من ک اصلا یه مگ هم دانلو ...

سلام گلم نه دیگه کار نمیکنم چون نمیصرفه دیگه ،بسته نامحدود بعد صد گیگ اصلا دانلود نمیکنه دیگه متاسفانه واسه همین گذاشتم کنار 

B-)