2777
2789
عنوان

بچها بیایین👩‍🔬☹️🥺

80 بازدید | 14 پست

بچها یه سوال

من نزدیک هفت ماهی میشه با یکی دوستم

این ادمم از اولش گفته بود من قصدم رابطه یکی دوروزه یا رل زدن و اینجور چیزا نیست

من قصدم اشناییه برای ازدواج

من و هم،هم ب خاهراش هم مادرش معرفی کرده و حرف زدیم...

الانم گیر سه پیچ دادم من میخام بیام خاستگاری...

ولی من نمیدونم ب خانوادم چجوری بگم...

چون خانوادم رو اینجور مسائل یکم حساسن و اگ‌بگم دوستم بوده و این حرفا بد میشه...

ب خودشم میگم میگ من حقیقتو میگم ک تو مجازی اشنا شدیم ودوست شدیم و از هم خوشمون اومده دوسندارم دروغی بگم از اولش...

الانم ب شدت گیر داده ب مادرت بگو مسئله رو من میخام بیام

ولی من اصلا رو گفتنشو ندارم خجالت میکشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ب نظر شما چجوری ب مادرم بگم!!؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر و پدر دختر روي مجازي حساس هستن

بهتره كه نگيد تو فضاي مجازي آشنا شديد اگر ميخوايد به نتيجه برسيد ... هر چند اون حتما به خانواده خودش گفته كه مجازي آشنا شديد و نميشه پنهون كرد 

اون کلیپه بود به باباش میگفت شوهر میخام  ۰🤣🤣توهم همینجوری بگو

😂😂😂😂یه اهنگم بود دختره ناز میکرد باباش میگف میرم بازار برات گردنبد و گوشواره و اینارو میخرم دختره همش میگف نه تهش گف میرم بازار برای دل دخترم شوهر میارم بابا...دختره بعدش راضی شد

بهش بگو برای منم مهمه که ندونن قبلا باهات بودم. بهش بگو به نظر منم احترام بزار بگو امکان داره اگر بفهمن با هم بودیم هم گوشی رو ازم بگیرن هم تو رو رد کنن. بگو همه این رابطه ها رو نمیپسندن و برام مشکل بوجود میاد. بهش بگو به مامانش بگه یعنی تو رو توی خیابون دیده و خوشش اومده ادرستو پیدا کرده و مامانش برای دیدنت بیاد خونتون. خانواده هایی مثل ما که براشون مهمه دختر با کسی دوستی نداشته باشه ،اینطوری پسر رو میپسندن. بفهمن پسره باهات بوده واست بد میشه. مراقب باش

خرمالو خشکه هانیانگم
بهش بگو برای منم مهمه که ندونن قبلا باهات بودم. بهش بگو به نظر منم احترام بزار بگو امکان داره اگر بف ...

دقیقا چن سری بهش گفتم ب مادرت بگو بگ از طرف کسی اومدن ولی گوش اصلا نمیده

دقیقا چن سری بهش گفتم ب مادرت بگو بگ از طرف کسی اومدن ولی گوش اصلا نمیده

بهش بگو گوشی رو ازم میگیرن تو رو هم رد میکنن. بهش بگو واسه منم دردسر درست میشه. بگو اگه اینطوریه نمیخاد بیای فقط برای من شر میشه.

خرمالو خشکه هانیانگم