2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با ترانزیتایی که میرن صحبت کنید

دارو نایاب باشه از عراقم ممکنه گیر بیاد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
باید با ترانزیتایی که میرن صحبت کنید دارو نایاب باشه از عراقم ممکنه گیر بیاد

آره ی آشنا عید استانبول بود بنده خدا گفت ۱۴تا داروخانه رو گشتم سه بسته گیر آورده بود 

تو ایران نیست یا ۵ برابر قیمت 

متوجه نشدم عزیزم چی فرمودید 

سرچ کن ایرانی کارت یه سرویسه که از سایتا و کشورای خارجی خرید انجام میده تو ایران تحویلت میده معتبرم هست مثلا اگه اونجا قیمتش هزار لیر باشه یک کیلو وزنش باشه اینجا ۴میلیون میدی بعد یه مدتی محصولتو تحویل میگیری

آره ی آشنا عید استانبول بود بنده خدا گفت ۱۴تا داروخانه رو گشتم سه بسته گیر آورده بود  تو ای ...

خیلی ریسکه ولی میدونم با این راننده ترانزیتا صحبت کنید یا بپرسید ببینید کدوم مورد اعتماد تره 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

سلام گلم والا من که نتیجه‌ای نگرفتم 

اما یکی بهم گفته از طریق آنلاین شاپ هایی که لباس از ترکیه میارن اقدام کن به اونا پیام بده اما خب بازم باید طرف مورد اعتماد باشه 

اگر کسی رو داشته باشی اونجا که خیای خوبه