2777
2789
عنوان

بارداری و ضعیف شدن اعصاب … 🥺

1878 بازدید | 42 پست

توی ماه هفتم بارداریم

شدیدا اعصابم بهم ریخته و پریشونم ولی مدام آهنگ ملایم گوش میکنم و خودمو از همه اونهایی که عصبیم میکنن دور میکنم وقتمو اونجوری که حالمو خوب میکنه میگذرونم

ولی بازم از درون حالم روبراه نیست و سریع عصبی میشم

شاید بیشترشم با پسرم چون خیلی شیطنت داره 

حالا این وسط همسرم اینو میدونه و اینم خوب میدونه مامانم هم یکی از همونایی هست که گاهی شدیدا بهمم میریزه…

ولی جدیداً تا وقت گیر میاره هی پشت سر مامانم و دوتا خواهرم از کاراشون میگه که مثلا امروز زنگ زده فلان خواسته رو داشته یا دیروز دیدنی فلان رفتارو داشته زشت بوده و‌ناراحتم کردن هی نق نق میکنه تا اعصابمو بهم بریزه

امشب دیگه اونقدرررر بهم ریخته منو یکساعته نشستم گریه کردن

چیکار کنم بنظرتون؟

طبیعی حالم واقعا چطور کنترلش کنم؟

با همسرم حرف زدم بهش گفتم از دیگران چیزی نگیم مشکلات رو پشت در بزاریم گلگی نکنیم ولی گاهی عجیب میشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ شوهر خاله زنکی ، منم ماه ۷ام اعصاب درست ندارم خسته شدم از بارداری و سنگین بودن و همچنین نداشتن پول خیلی رو اعصابمه ب شوهرت بگو من وضعیت خوبی ندارم میشه در مورد بقیع انقد حرف نزنی بیکار گیرش اوردی یا کار بده بهش یا ببرش بیرون با هم پیاده روی کنید

تازه یکار نادر و بد هم انجام دادم که بیشتر گریه هام از این بود

اونقدرررر رو اعصابم راه رفت شوهرم که این وسط پسرم که کلی داشت اذیت میکرد و شیطونی غیر قابل تحمل داشت اومد روی مبل ملق بزنه محکم زد تو پهلو یهو نا خواسته یه دونه محکم زدم توی کمرش

جا خورد بچه ام

😭😭😭😭😭😭

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

من اوایل یه کم عصبی بودم و زود از کوره در میرفتم ولی الان خ.بم ت۴ ماه رو رد کردم یعنی ممکنه ماه های بالاتر بازم به هم بریزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ببخشید میشه بگید ماه های اول علایمتون چی بود و از کی شروع شد

از ۶ هفتگی تا ۱۸ هفتگی بد ویاری شدددددیددددد به هر بوی شدیدی و به ۹۹ درصد غذاها و خوراکی ها حتی آب هم میخوردم بالا میاوردم ولی یهو ۱۷-۱۸ هفتگی کم و کمتر شد تا  رفع شد ولی همینم روی اعصابم تاثیر خیلی بد گذاشت

منم همینم🥲این وسطصابخونمم گفته پاشین و ماهم هیچی پول نداریم که جاییو احاره کنیم😭دارم دق میکنم دیگه

ای وای چقدر بد

واقعا غیر قابل تحمله

چقدر صاخب خونه ی بی ملاحظه ایی فکر نکرده یه خانم باردار چطوری میخواد وسایل جمع کنه؟؟؟

ای وای چقدر بد واقعا غیر قابل تحمله چقدر صاخب خونه ی بی ملاحظه ایی فکر نکرده یه خانم باردار چطوری ...

یه پیرمرده مجرده که هیچی حالیش نیست.توروخدا برام دعا کن.هیچییی پول نداریم.ازونور مامانمم طبقه بالاش خالیه میگه نباید بیلین اینجا.دوریو دوستی.خیلی بدم میلد از مامانم خیلی🥲

چ شوهر خاله زنکی ، منم ماه ۷ام اعصاب درست ندارم خسته شدم از بارداری و سنگین بودن و همچنین نداشتن پول ...

همه ی کاراشو شرایط و اخلاقش خوبه ولی فقط همین که خیلی وقتا حرف حرفکی میشه دیونه ام میکنه

اکثرا نیستش صبح تا ظهر اداره ست و عصر هم چون ساختمون سازی میکنه سر پروژه هاشه ولی همین که یه ساعت گیر میاره برای ما وقت میزاره که گاهی نذاره بهتره چون هی از مامانم و خواهرام میگه

منم خیلی  گریه میکنم سریع ناراحت میشم اعصابم خورده  تنها هم هستم کاش حداقل مامانم میومد پ ...

باردارید؟ من مامانم و‌خواهرتم میان بهم سر میزنن ولی وقتایی که میان خدارو شمر همسرم نیست که بخواد بحث کنه پشت سرشون که رفتن وقتی هم میان سرگرم پسرم میشیم که ۵ سالشه که نخوان حرفی خودشون بزنن که ناراحتی فکری پیش بیاد