2777
2789

واقعا نمی‌دونم چرا خیلی مغروره 

مثلا بجای اینکه بگه شام چی گذاشتی میگن شام چی گذاشته 

شام چی گذاشتن

کلا تو روم نمیگه یا ازم نمیپرسه پیش خودش حرف میزنه ک من جواب بدم یا میگه برم اون کارو بکنم نمیکنه من بکنم 

خیلی بهم برمیخوره 😔

اینم بگم دیگ نپرسین ما ی جا زندگی میکنیم

عضو تاپیک مانکن های زیبا ... زیر نظر گروه بنفش... وزن فعلی ۷۸ ...هدف ۶۵😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم سوال اصلی اینه تو چرا واست مهمه تو چرا اصلا بهش اهمیت میدی

اخه ناراحت میشم کارارو ک میکنم ی پرسیدن چیه ک میزنه خودشو به مغروریت

بمنم میگه شام چی میخوای بزاری حالا اصلا دلم نمیخواد شام بزارم یا پدرشوهرم میگ چای میخوری فلان میخوری یا ب مادرشوهرم میگه فلانی برام چایی بیار اینو بیار اونو بیار ک من بپرم بیارم ب خودم بگیرم منم ب تخم مرغای یخچال میگیرم اولا میپریدم دیدم ۳ نفرسوارم شدن 

یه سوال چرا مادرشوهرا اینجوری آن با عروسشون روز اول میان مظلوم وسربه زیر بعد چند دیگه میفتم دنبال فتنه واعصاب خوردی عروس ودخالت وحسادت وووووحالا خوبه پسراشون یک پول وپله علم غیب درجه وتحصیلات وبورسیه رفته و.........ندارن تروخدا جواب بدید...مادرشوهرش تو خواب شبشم نمی‌دید کن جواب بله رو بگم خودش می‌گفت وقتی جواب تماس پسرمو نمی‌دادی فقط به امام رضا متوسل میشدم که مهره پسرم به دلت بیفته حالا از ۲۳ساعت فاصله من زن حامله رو بقدری زجرزررر میده

بمنم میگه شام چی میخوای بزاری حالا اصلا دلم نمیخواد شام بزارم یا پدرشوهرم میگ چای میخوری فلان میخوری ...

اره دقیقا خوب کردی