2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید 🙏

15 بازدید | 5 پست

سلام خانوما دخترم کلاس اوله چند روز دیگه مدرسش تموم میشه درسش یکم ضعیف بود خیلی باهاش کار کردم تونستم راش بندازم حالا برا تابستون چه برنامه ای براش بریزم؟

کتابی پیشنهاد میدین؟

چیکار کنم دوس دارم کلاس دوم بشه از زرنگای کلاس من خودم درس میخونم هنوزم و جز زرنگ ها بودم تو بچگی خیلی ناراحتم میکنه این قضیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم کلاس اول دیکته رو خیلی خوب شد ولی خودم میدونستم ۲۰ نیست. حدود ۱۸ بود. گفتم بره بالاتر مشکل میشه. تابستون باهاش دیکته کار کردم. رسوندمش به ۲۰. حالا اگه بچه شما خیلی ضعیفه بهتره براش معلم کارکشته بگیری

من پسرم کلاس اول دیکته رو خیلی خوب شد ولی خودم میدونستم ۲۰ نیست. حدود ۱۸ بود. گفتم بره بالاتر مشکل م ...

اخه هزینه معلم خصوصی خیلی بالاس . اره در حد 15 ایناس درسش اگه بخوام نمره ای بگم 

اخه هزینه معلم خصوصی خیلی بالاس . اره در حد 15 ایناس درسش اگه بخوام نمره ای بگم 

خوب خودت کار کن. بچه ها تا کوچیکن حرف شنوی دارن. اول ریاضیش سخت نیست. ولی دیکتش مهمه و بچه باید کاملاً مسلط بشه. پسر من درست شد. شما هم باهاش کار کن که سال دیگه مشکل نداشته باشه