2777
2789
عنوان

میش باهام حرف بزنین حالم خوب نیس😢

179 بازدید | 31 پست

سلام،خیلی حالم بده،دوساله ک ازدواج کردم و یه پسر 5ماهه دارم،شوهرم از بعداز اینک رفتیم حونه خودمون شک کرذناش شروع شد،من زیاد تحویل نمیگرفتم ولی الان خیلی بدتر شده،درو ک از روم قفل میکنه میره،من دیروز حموم بودم امروز اومده میگ چرا کلاه حوله حمومت خیسه؟!!

بهش میگم خب حموم بودم دیروز دیگ موهامم بلنده طول میکشه خشک بشه،یهو محکم زد تو گوشم میگ داری دروغ میگی چیو مخفی میکنی داری چیکار میکنی؟؟هام داد توی اتاق دو سه تا دیگ محکم زد تو گوشم میگ پس چرا موهات خشکه!!؟؟بهش میگم توک دروقفل میکنی من چیکارمیتونم بکنم؟دوباره زد میگ جواب نده!!الان زدم اینترنت دیدم علائم بیماری پارانوئید و داره،حالم خوب نیس،دلم واس بچم ب رحم میاد وگرنه الان خودمو خلاص میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه فکر میکنی حالم بده بیا تاپیک اخرم بخون 

منم به عشقم نرسیدم زندگیم رفت نمیدونم کجا نمیدونم اصلا ولی وایسته بودم نمیتونم بدون اون نمیتونم هعی قلبم درد میکنه قلبم از دیروز عصر تا الان سیاه شده قلبم تنم روحم بدنم سرد و یخ شده 

با خانواده ات مشورت کن 

بعدم باید بری مشاوره عزیزم

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
خانواده ات پشتت نیستن؟

خیلی بدو وحشتناکه،سال اول ازدواجمون اذیتم کرد بابام زنگ زد فهمید اوند دنبالم ک منو ببره دوستاشو جم کردتوی کوچه،خودشوباباش و دوستاش و داییش ریختن سربابام با چاقو تهدیدش کردن،بابامو زدن،جرات ندارم بهشون بگم میترسم بلایی سربابام بیارن

تلفنی با روانپزشک صحبت کن علائمشو بگو بهت دارو معرفی میکنه

از کسی بخواه برات بگیره و بهت برسونه، مخفیانه بریز تو غذاهاش

ب 123ام میتونی زنگ بزنی، بگی درو قفل میکنه ممکنه اتفاقی برات بیفته تو خونه امنیت نداری

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
تلفنی با روانپزشک صحبت کن علائمشو بگو بهت دارو معرفی میکنه از کسی بخواه برات بگیره و بهت برسونه، مخ ...

زنگ زدم میگ طلاق بگیز،اخه چجوری بگیرم،چجوری از دستش خلاص بشم،بقران خسته شدم