2777
2789
عنوان

میش باهام حرف بزنین حالم خوب نیس😢

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانیه،فک میکنع بهش خیانت میکنم و رفتم حموم،اخه درم قفل میکنه میره سرکار من چجوری کازی کتم؟؟

خدا کمکت کنه . این دیگه وضعش خیلی خرابه

یه فکری ب خال خودت بکن. حیفه حوونیت

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
خیلی بدو وحشتناکه،سال اول ازدواجمون اذیتم کرد بابام زنگ زد فهمید اوند دنبالم ک منو ببره دوستاشو جم ک ...

وای عزیزم چقد ادم خطرناکیه:)

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
چیکارکنم،توروخدا برام دعا کنین یه جوری بشه بدون مشکلی تموم بشه

با مشاور حرف بزن گلم شاید ی راه گذاشت جلو پات خدا کمکت کنه🤍🌱

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
مشاوره تلفنی؟؟اخه از خونه ک نمیتونم برم بیرون

اره تو چندتا تاپیک شمارع مشاور انلاین گذاشته بودن من ندارم🥲 ولی حتما خودتو نجات بدههه به خانواده خودش چی نمیتونی بگی؟

زنگ زدم میگ طلاق بگیز،اخه چجوری بگیرم،چجوری از دستش خلاص بشم،بقران خسته شدم

پدرت بره شکایت کنه بگه دخترم امنیت جانی نداره، میخوام طلاقشو بگیرم

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
بچه ها چجوری میتونم اطلاعات نی نی سایتمو عوض کنم؟

فکر نکنم بشه

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...