2777
2789
سلام. ۸ ژانویه قراره از مشهد بریم دبی. یکی از پروازهایی که اتفاقا ساعتش هم خیلی خوبه برامون، پرواز عمان ایر هست. که حدود ۵ صبح از مشهد می ره. یه ساعت توی مسقط توقف داریم و از اونجا می ریم دبی. تا به حال با عمان ایر سفر نکردم. ممنون میشم از تجربیاتتون بگین. و اینکه میدونین که میشه کالسکه بچه رو فرودگاه مسقط تحویل گرفت یا اینکه بار رو دبی تحویل می دن. ممنون از راهنماییتون . راستی هتل رو هم به پیشنهاد دوستان نی نی سایتی سامور انتخاب کردیم. اگر تجربه ای از این هتل دارین خوشحال میشم بدونم
از پروازهای ایرانی که هزار درصد بهتره ، شک نکن. اما من دوبار چمدونم با عمان ابر جا گذاشته شده و بعد از سه روز به دستم رسیده. هواپیماهاش کوچیکه ولی خب خوبه بستگی داره یک بار ممکنه خیلی مجهز باشه و دمو داشته باشه و بتونین فیلم ببینین.گاهی نه.پذیرایی داره و اگه مشروب میخورید سرو میکنن
گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با عمان ایر سفر داشتم، خیلی خوب بود همه چی ما هم یک ساعت توی مسقط توقف داشتیم ، از تاخیرش میترسیدم ، که اتفاق نیفتاد هواپیما هم بزرگ بود، فیلم هم دیدیم، مش روب هم سرو شد. دیگه چی بگم؟؟
وقتی دعا می کنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.
تمام بار ها و چمدون ها رو مقصد تحویل میدن( ما مالزی رفتیم) همونجا تحویل گرفتیم. توی مسقط هیچ چمدون یا وسیله ای بهت نمیدن، کار انتقال با خودشون هستش ؛که اتفاقا به نظر من بهتره ، چون دست و پاگیر میشه در غیر اینصورت
وقتی دعا می کنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.