2777
2789
عنوان

چجوری حاضر جواب باشم؟

844 بازدید | 54 پست

من ادم بی زبونی نیستم 

ولی خیلی جاها شده جواب کسیو ندادم الان همون 

حرفایی ک بهم زدن رو دلم عقده کرده 

چجوری فراموش کنم و چیکار کنم ک دوبارع کسی حرفی بهم زد جوابشو بتونم بدم؟

مثلا ی روز چشمم خیلی ورم داش چند نفر بم خندیدن 

من سرمو انداختم پایین چون ب خاطر درد چشمم حوصله نداشتم 

یا معلممون گف تو همش خابی و من چیزی نگفتم 

یا برادرام حقمو خوردن و من ب یاد بابام افتادم و فقط گریه کردم و ترکشون کردم البته از دادگاه شکایت کردم 

اما چیکار کنم عقده تو دلمه میگم کاش اعتماد ب نفسم بالا بود و دلم هم از سنگ بود و میتونستم همونجا بشورمشون و ضایعشون کنم 

چون یکی بهم گف ضایعت کردم چیزی نداری بگی 

چیکار کنم ساده نباشم و مث بقیه سیاست داشته باشم 

این روزا سادگی ادما بدترین لطمه رو میزنه بهشون میخام ترک کنم این رفتار  سکوت و سادگیمو😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه ی حرف های نزده ت رو نخور 

حرف نزده رو میشه زد ولی حرفی که زدی رو نمیشه دیگه جمع کرد 

معلم و مدرسه و همکلاس هات رو بعدها دانشگاه و محیط کارت رو خارج از جریان زندگیت بدون و برو کارهات رو انجام بده جواب دادی دادی ندادی ندادی وقتی بر میگردی خونه دیگه همه چیز رو رها کن از همین سن ذهنتون رو عادت بدین نشخوار فکری نکنه( تکرار و بررسی اتفاقات ) الویتت خودتی و انتها هم خودت حتی اگر نزدیک ترین فرد خانوادت چیزی گفت چند لحظه فکر کن به جای جواب خاصی دادن بهش خب که چی ؟ حالا بحثم کردیم 

مقصرم باشه طرفت نه تو میتونی دورش بندازی نه ایشون فقط باعث میشه لحظه های خوب زندگیت بره به پای چرا نگفتم چی گفت اونو گفتم اگر میگفتم اگر میرفتم

( تو دنیا هیچکس با ما مهربون تر از خودمون به خودمون نیست آزار های ناخوداگاهت رو رها کن تا به سن من رسیدی ذهنت بیست سال از سن واقعیت پیر تر و خسته تر نشده باشه )

ربطی نداره باید اعتماد ب نفس بالا باشه 

من حاضر جوابم کلا دوران مدرسه و دانشگاه هم جواب همه رو میدادم چه به هم کلاسی چه به استاد و معلم ولی برای فامیل شوهر اینجوری نیستم جلوی خودم رو میگیرم با سیاست رفتار میکنم همیشه حاضر حوابی خوب نیست و جواب نمیده

غصه ی حرف های نزده ت رو نخور  حرف نزده رو میشه زد ولی حرفی که زدی رو نمیشه دیگه جمع کرد  ...

خیلی نشخوار میکنم 😔💔

همش تو سری خوردم از پدر و مادرم اعتماد ب نفس ندارم 

سر کلاسا ی سوالی مطرح میکنن با اینکه بلدم 

اما چیزی نمیگم یاتو جمع خانوادگی همینجور 

همش سکوت میکنم چون 

حوصله ادمارو ندارم 

حس میکنم زیر بار مشکلات دارم خفه میشم 

ودائم ب فکر مشکلاتیم ک دارم وخودمو ناکافی میدونم

ب خاطر خیلی چیزا خورد شدم تیپم ظاهرم رنگ پوستم 

خیلی نشخوار میکنم 😔💔 همش تو سری خوردم از پدر و مادرم اعتماد ب نفس ندارم  سر کلاسا ی سوالی م ...

خیلی تربیت مهمه متاسفم که فضای خونوادت طوری نبوده که بهت اعتماد به نفس بدن ولی خواهشا خودت تلاش کن یه مقدار دیر شده ولی غیر ممکن نیس 

من حاضر جوابم کلا دوران مدرسه و دانشگاه هم جواب همه رو میدادم چه به هم کلاسی چه به استاد و معلم ولی ...

چه سیاست هایی داری تو زندگی میشع با مثال بگی  من اصلا ادم با سیاستی نیست

مادرمم ادم یک رنگ و ساده ای بودن

شناختی از سیاست ندارم

خیلی نشخوار میکنم 😔💔 همش تو سری خوردم از پدر و مادرم اعتماد ب نفس ندارم  سر کلاسا ی سوالی م ...

اقتضای سن ت هم هست و پدر مادرها هم باید کنار شماها باشن سن تون سن حساس و شکننده ای باید چندین جلسه تراپی بری هم خودت خصوصی هم با پدر مادرت و هرکدوم جداگونه 

بهشون بگو نیاز به کمک داری حتی اگر نمیتونی مستقیم بیان کنی بنویس براشون