2777
2789
عنوان

سفر به ترکیه

315 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ما میخوایم یه سفر ۵ روزه بریم استانبول  بجز هزینه  تور چقد پول همراه مون باشه کافیه خیلیم  خرید ندارم کلا تو سفر اصلا خرید نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت غذا توی ترکیه گرون شده ، اونجا تورم بیشتر از ایران 

یک کیلو پنیر شده یه میلیون تومان 

خودت حساب کن الان ما سه تا غذای معمولی تو رستوران معمولی سفارش میدیم ایران میشه تقریبا ۸۰۰ الی ۹۰۰ 

به نظرم پول کم میاری بابت دو وعده غذا و تنقلات و بستنی و گشت و گذار ، بیشتر ببر اگر خرج نکردی برمیگردونی

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه

غذا خیلی گرون هست تو هتل بابت چای و آبجوش هم باید پول بدی ما رفتیم چای و یک کتری برقی کوچیک بردیم با خودمون چون خیلی چای خور هستیم .

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج