2777
2789

رفتنت

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

تا دلت بخواد موزیک گوش میدم

اکثرا رو تاپیک میزنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاده من همه نوع سبکی گوش میدم از تتلو بگیر تا شجریان 😂😑

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بهت قول میدم / محسن یگانه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

عادت و انتخاب شادمهر/همدم و خونه آرزو معین/پاییز/یادگاری و الکی و خیلی ممنون قمیشی/اعجاز و سزاوار و کمکم کن و نگو بدرود و مرداب وبی قرار و دوپنجره گوگوش /قرمز و خوش قدم و باران و برگ ریزان و یاسمین امید/ جدایی وگلهای اطلسی و بارون احساس و من از خدامه مهستی/ای خدا و سیاه چشمون و پریشون و سوغاتی و گل سنگم و زندگی و روز های روشن هایده/بگو بامنی و ماه من و کویر و سلطان قلبم لیلافروهر/همخونه و کافی نبود برات و دوست دارم نرو و شرط میبندم و تو که نیستی شهره/عزیز دلمی و خواب سیب و یادت نره دوست دارم و باور نمیکردم و شیرین و فقط به خاطر تو منصور

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

دل نبند لعنتی(باران)

جانا برقصا(حامد قدمی)

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی