2821
2789
عنوان

از همه جا و همه چیز خستمممم

237 بازدید | 28 پست

تو نی نی سایتم چون هیچ کس نیست باهام دردو دل کنه گفتم اینجا تاپیک بزنم تا شاید با حرفاتون دلم آروم 

از خونه و خونوادم خسته شدم 

جلو همه کوچیکم کردن 

اگه کسی بهم توهین کرد به جای اینکه ازم دفاع کنن حق رو به اون میدادن 

خونه ای که از نظر آدماش من بی عرضه ترینم 

منو گوهم حساب نمیکنن 

بابام میگه حاضرم شرط ببندم این دختره هیچی نمیشه 

ولی پسرش آقا مهندس ایندس ایشااااااالااااا

مامانم بهم فوش نا. موسی میده بدترین چیزاااا که حتی فکرشم نمیکنین 

یه مادر چرا نباید به بچش اعتماد داشته باشه اونم دخترش ؟ 

میاد لای کتابام هم میخونه. نشستم گوشی دستمه سرشومیکنه توگوشیم بعدش گوشی از دستم میکشه 

من خیلی ضعیفم خیییلی طوری که داداشم به خودش اجازه اینکه با پا بزنه تو چشمم رو میده 

هر فوشی دلش میخواد بهم میده 

و کیه که حرف منو باور کنه؟! هیچ کس باور نمیکنه اینکارا رو باهام میکنه 

وقتی به بابام میگم میگه نههههههه اصلاااا اینطور نی

حداقل همه ی ائمه به کنار تروخدا بزارین تو خلوت خودم بنالم. ولم نمیکنن همیشه باید براشون فرمون ببرم

خستههههه از هرچیز....

You.....:)))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر ک باشی...💔

عشقم اره دختر بودن سخته ولی باید خودی نشون بدیم دفعه اول که جوابشونو دادیم ممکنه کتک نوشجان کنیم بگن گستاخ شدی ولیییی دو بار جواب بدی دفعه سوم غلط میکنن و هیچی بهت نمیگن 

18  نمیتونمممم😭😭😭

منم ۱۸ سالمه عزیزم

چرا نتونی از الان درستو بخون چن ماه دیگه کنکوره بعدشم قبول که شدی مستقل شدی اجازه نده کسی چپ نگات کنه بخدا اینطور پیش بری خونه شوهر پدرتو در میارن

باید درس بخونی خیلی خیلی زیاااااااد پادکست انگیزشی زیاد گوش کن اگر محدودیت بیرون رفتن نداری حتما برو کتابخونه دوستای خوب و درسخون پیدا کن حتما کتاب بخون توی ذهنت با خودت دنیای جدید بساز اونا که نمیتونن بیان توی ذهنت پس کنترل ذهنت رو داشته باش تو دختر زرنگی هستی توی این سن این حسا طبیعیه اما باید یاد بگیری از شور و شوق این سن هم استفاده کنی کارای دستی انجام بده اگر علاقه داری گلدوزی نقاشی بافتنی اینا باعث میشه ذهنت آروم بشه یوگا کار کن حتمااااااااا ورزش کن خیلی بهت انگیزه قوی بودن میده دختر زیبا من ندیده دوست دارم قوی باش دنیاتو بساز

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
18

ایشالا180 بشی

ولی از همین الان ی رفتاری نشون بده از خودت 

یا ی برخوردی کن ک همچین حرفهایی نزنن

این خود ادمه ک اجازه میده طرف مقابلش چ حرفها و چ فکرهایی در بارش کنن

پس ی کم قویتر باش هواستو بیشتر جمع کن ک ی مدت چنین حرفهایی بهت نزننن ایشالا فراموشششون میشه

2825
2823
2791
2779
2792