2777
2789
عنوان

بارداری

183 بازدید | 48 پست

خانما من الان هفته پنج بارداری هستم چند روز پیش دل درد شدید داشتم وخیلی کم هم لکه بینی داشتم اونم فقط صبح بود بعدش خوب شدم دکترم رفتم سونو انجام داد گفت چیزی نمیبینم فرستادم دوباره آزمایش بتا بدم بتام روز اول ۱۱۰‌بود بعد از چهار روز شده بود ۱۸۰ دکتر بهم شیاف داد گفت برو دو هفته دیگه برو سونو شاید کوچیک بوده دیشبم خون ریزی داشتم نوار گذاشتم از دیشب تا حالا هیچی برام نیومده به نظرتون داره سقط میشه؟

از دیشب تا الان دردم داری؟یا فقط خونریزیه؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک نمیشع شیافتو استفاده کن راستی من هیچ علایمی ندارم بجز حساس شدن نوک سینه این عادیع؟

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

اگه قرار بر سقط باشه تا موقعی که سقط نشه خونریزیت بند نمیاد شماکه میگی بند اومده پس انشالله چیزی نمیشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

منم هفته پنج بارداری ام هنوز دکتر نرفتم بیبی و آز مثبت شده

باید بتات رو حداقل هر ۴۸ ساعت تکرار کنی دوبرابر بشه

زیر نظر دکتر هم باید بری برات یه سری آزمایش مینویسه دارو بده

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
نه درد ندارم دیشب حس کردم رفتم سرویس دیدم خونه تمیز کردم اومدم نوار گذاشتم دیگه اصلا نیومد 

اگه خارج رحمی باشه که خیلی باید درد داشته باشی 

نمیدونم والا  

بهش بگو

ببین من بتام پایین بود احتمال خارج رحمی داد

برای همین شیلف نداد 

ولی به حساب تاریخ پریودی تو هفته هشتم اینا بود فکر کنم که دیده شد

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️