2777
2789
عنوان

ساعت چند هوا کامل روشن می‌شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 105 پست
منم دقیقا دوتا تاپیک اینجارو خوندم منتظرم هوا روشن شه برم دستشویی😂😂😂

تایپک هماسایه عجیب منو خوندی     همسایه مامان اینامم  شبا اینجوری میشه مث مجسمه زل میزنه بیرون  اینام خونشون رو برو خونه مامانم ایناس یبار پر درو کنار زدم  انقد ترسیدم  😱😂😂😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فشارم افتاده نشستم دوتا تاپیکو تا تهشم خوندم انقد مریضم🤣

منم خوندم و خونه تنهام🥺😂

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

شت جدیییی   من همشو نخودم چون قبلش خونمون اتفا قات ترسناکی افتاد دیگه تر سیدم  

من تا تهش رفتم که آخرش بگن نه بابا داستانش فلانه نترسین دیدم نه چن نفر گفتن اصلا کسی تو نور نبود ولی من بیشتر از اون تاپیکه که دختره با دوست مجازیش بود ترسیدم

بازخدا روشکرکنیدهواروشن شه میخوابین من هروقت بترسم رنگ هوافرقی نداره 

واقعا؟ نه من معمولا تو روز نمی‌ترسم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من تا تهش رفتم که آخرش بگن نه بابا داستانش فلانه نترسین دیدم نه چن نفر گفتن اصلا کسی تو نور نبود ولی ...

منم همه‌ش منتظر بودم بقیه خیالمو راحت کنن ولی بدتر به ترسم دامن می‌زدن😢

من تا تهش رفتم که آخرش بگن نه بابا داستانش فلانه نترسین دیدم نه چن نفر گفتن اصلا کسی تو نور نبود ولی ...

کسیو تو عکس ندیدن ینی    چه مجازی اونو من ندیدم جر یان چیه 

کسیو تو عکس ندیدن ینی    چه مجازی اونو من ندیدم جر یان چیه

آره دو سه نفر آخر تاپیکش گفتن کسی تو عکس نبود قسم میخوردن ندیدن کسیو 

اون دوست مجازیه میگفت با یه دختره دوست شده تو مجازی هر اتفاقی میخواسته بیوفته دختره از قبل براش می‌گفته یبارم ویدیو کال میکنن تو ویدیو کال دختره با صدای مردونه کلفت قهقه میزنه همش😭😭😭