2777
2789
عنوان

طرح مادران ايران خودرو

110 بازدید | 12 پست

همین طرح دوم یکپارچه ایران خودرو که برای مادران گذاشته بود و دنا و ۲۰۷ جزعش بود ، کی باز میشه؟چطور نگفتن پول بریزین حساب؟ کسی اطلاع دقیقی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که شما میگین بخش نامه برا کسایی هست که در دور اول یکپارچه شرکت کردن

🚘

🔹 جزییات پیش فروش ایران خودرو با عرضه دنا، پژو ۲۰۷ و سورن پلاس به نصف قیمت کارخانه ویژه مادران اعلام شد. موعد تحویل خودروها شهریورماه سال جاری است.
🔹 ایران خودرو در دومین پیش فروش از طریق سامانه یکپارچه خودرو سهمیه‌‌ای ویژه برای مادران در نظرگرفته است. مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت می‌توانند  با واریز نصف قیمت کارخانه خودروها ثبت نام اولیه خود را کامل کنند.
🔹 دنا پلاس اتوماتیک با موتور شارژ، پژو ۲۰۷ اتوماتیک و سورن پلاس دوگانه‌سوز خودروهای عرضه شده در طرح جدید ثبت نام خودرو مادران است. مشمولان می‌توانند با واریز کمتر از ۵۰ درصد بهای قیمت کارخانه ثبت نام خود را انجام دهند و هنگام تحویل که شهریورماه ۱۴۰۲ است مابقی وجه را پرداخت کنند.

@Saipanewpage

نگاه کن تیتر دومش نوشته طرح دوم

عزیزم الان ایرانخودرو دومین پیشفروش تابستان که گفته برا طرح اول سامانه یکپارچه است که به ترتیب داره بخش نامش میاد فعلا بخش نامه تابستان داره برا ثبت نامیا میره تا پول واریز کنند

برا دوره دوم یکپارچه ایرانخودرو میگه ظرفیتم پره ثبت نام ندارا

[QUOTE=290508338]بنظرت کی دوباره ثبت نام داره؟[/QUOTE

ایرانخودرو دیروز تو یه سایت دیدم که گفتند با افزایش تولید و ... سری های بعد یکپارچه میان 

من خودمم میخوام بنویسم ولی دودلم سایپا ماشیناش خوب نیست

ایراگخودرو ظرفیت رانا و تارا برا ۴۰۳ خالی هست شاید سری بعد بزارن