2777
2789
عنوان

دلم گرفته.🥺

79 بازدید | 21 پست

شوهرم خیلی زبونش تنده. امشب کلی از دستش گریه کردم.

دخترم امسال کلاس اولی بود. مدرسه غیر انتفاعی میرفت. طفلکی از نظر درسی خیلی ضعیف بود. به مرور یکم راه افتاد. میخوام سال بعد همین جا بنویسمش. مدرسه ی خوبیه ولی امسال خیلی گرون کردن.

شوهرم پاشو کرده توی ی کفش باید  ی بچه بیاریم.وگرنه من امسال پول غیر انتفاعی نمیدم.

من خودم دادم درس میخونم. چند  ماهه دیگه ازمون وکالت دارم‌.

بهش میگم من که میارم این ی سال میخوام درس بخونم.

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گرونه نمیارزه.

خواسته بگه نه اینطوری گفته.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
از مدرسه فرم دادن تا دوشنبه اعلام کنیم امسال هم میخوایم این مدرسه ثبت نام کنیم. فرم رو میندازه کنار

مدرسه زيادم مهم نيست منم غيرانتفاعي خوندم تا اخر معملممون چرت ميرفتيم كلاس خصوصي

مدرسه زيادم مهم نيست منم غيرانتفاعي خوندم تا اخر معملممون چرت ميرفتيم كلاس خصوصي

من میخواستم ی چند سال بره‌ . بعد اوکی شد بزارمش دولتی.

خودم از دبستان تا دانشگاه دولتی خوندم.

ولی غ انتفاعی رسیدگی شون بیشتره . دختر منم ضعیفه

درس ميشه خودت بهش برس مدرسه نشد چند سالته؟ برا ازمون چقد خونذي؟

سی و سه سالمه.

دارم مباحث مهم میخوندم.

دوستام همه پیشرفت کردن . وکیل شدن. من موندم بخدا