2777
2789
عنوان

با این موضوع موافقید؟ مخصوصا خانمهای تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی تو اجتماع باشی مخصوصا جاهایی ک آدما تو لول بالاتری هستن... خب معلومه ک دیگه ناخودآگاه طرز تف ...

کاملا درسته اما میدونین چیه من احساس میکنم توی جایگاه های بالای اجتماعی خانمها بیشتر تلاش کردن تا اون جایگاه رو بدست اوردن برای همین حتی هم لول خودشون رو هم به سختی قبول میکنن و این فکر کنم دردسر سازه

این درسته اما به نظرم معایب میتونه خیلی بیشتر بازدارنده باشه و باعث شه ادم مردد شه در حالیکه به محاس ...

برای من واقع بینی بیشتر بود 

بقیه میگفتن کمال گرایی ولی میدونستم چیا برام مهمه اخرش هم معیارام رو دقیق بررسی کردم و سر چیزایی سهل گرفتم که کسی سهل نمیگیره 

کلا ادم شناختش از خودش بیشتر میشه و از اهمیت معیار ها با توجه به شناخت خودش اگاه میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من دلایل خودمو میگم و دوستامم تفکرشون مثل منه

من وقتی زندگی افتضاح بقیه رو دیدم، وقتی رفتار افتضاح آقایون رو دیدم، وقتی آسیب هایی که والدین بیشعور به فرزندانشون‌ زدن رو دیدم، متوجه شدم تنهایی خیلی بهتر از بودن با آدم اشتباهه

همین الان یه ربع تو سایت بمون، ببین چقدر از شوهرشون ناراضین و تاپیک میزنن براش. با این وضعیت من صددرصد دنبال یکی مثل خودم میگردم که بیماری پارانوئید نداشته باشه، الکی گیر نباشه، بددهن نباشه، توهین نکنه به آدما ، یکم شعور داشته باشه و همه اینا برای یک زندگی سالم واجبه 

کسی که نتونه احترام بذاره به همسرش، اون زندگی کم کم سرد میشه از جانب یکی از طرفین

آدمی که سنش می‌ره بالا ، از زندگی اطرافیان درس میگیره تا زندگی خودش تو سختی نیفته ، دقیقا اینجور افراد سر کار هم از تجربه بقیه استفاده میکنن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

28

شاید واقعا کیس هایی که باهاشون برخورد دارین در سطح شما نیستن و خانواده متوجه این موضوع میشن و معمولا دختر هرچی با کمالات تر باشه خانواده حساس تر میشن مگر اینکه اینقدر دختر عاقل باشه و مستقل که خانواده به انتخابش احترام بذارن و حرفی نزنن ولی مطمئن باش اونا یه چیزی میدونن

بله صد در صد ادم هم خودشو بیشتر میشناسه و هم هدف هاشو در نتیجه موارد مخالف رو تو طرف مقابل براحتی ...

درسته کاملا و من این موارد رو تو این سایت خیلی کم میبینم در واقع تو فضای مجازی بخاطر اینکه بیشتر دست کسانیه که شبیه به مواردی که گفتم نیستن بعضی وقتا ادم پیش خودش میگه نکنه من فقط اینطورم یا ایرادهای الکی میگیرم

من دلایل خودمو میگم و دوستامم تفکرشون مثل منه من وقتی زندگی افتضاح بقیه رو دیدم، وقتی رفتار افتضاح ...

اینقدر جامع و کامل گفتین که حرفی نمیمونه پس امیدوار باشیم به اینکه خانمهایی با طرز تفکر شما هستن و اینقدر خوب و اگاهن و قطعا خوشبختی در مسیر شماست 👏🏻❤️

شاید واقعا کیس هایی که باهاشون برخورد دارین در سطح شما نیستن و خانواده متوجه این موضوع میشن و معمولا ...

اخه زیاد خواستگار ندارم 

بر عکس موقعیتی که دارم 

چون زیبا نیستم خواستگار انچنانی ندارم 

اونایی که میان اصلا به خواستگاری نمیرسه چون خانواده ام ایراد و عیبهای عجیب میذارن 

یا به نظرشون در شان من نیستن یا در شان خانواده نیستن 

کلا ایرادهای الکی میذارن😁

اینقدر جامع و کامل گفتین که حرفی نمیمونه پس امیدوار باشیم به اینکه خانمهایی با طرز تفکر شما هستن و ا ...

عزیزم ممنونم از شما ولی جامعه امروزی به صورت من کار داره نه شخصیت من 

وگرنه چرا من با ۲۶ سال سن نباید خواستگار داشته باشم. از نظر بقیه چون آرایش یا عمل نمیکنم تنهام :/

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اخه زیاد خواستگار ندارم  بر عکس موقعیتی که دارم  چون زیبا نیستم خواستگار انچنانی ندارم&n ...

عزیزم اولا که شما زیبایین دوما خواستگار داشتن ربطی به چهره نداره، اصولا کسانی که خیلی خواستگار دارن از دو حالت خارج نیست یا اینکه سنتی و مذهبی هستن و رفت و امدهای زیاد دارن یا اینکه خیلی کم توقع هستن و هرکسی شاید به خودش اجازه بده که بتونه باهاشون ازدواج کنه، اصولا ادمهایی که سطح خانوادگی بالا دارن نه فقط از نظر مالی بیشتر از نظر تربیت و فرهنگ تعداد کسانی که میان جلو خیلی کمتره اما کیفتش بیشتره

مطمئن باش اونی که ادم درست زندگیت هست میاد ❤️