2777
2789
عنوان

ثبت نام یکپارچه خودرو

252 بازدید | 7 پست

دوستان از آخر اسفند ماه من دیگه کلا از ثبت نام ماشین پشیمون شدم میشه یکی که اطلاعات کامل داره و درسته برام توضیح بده الان شرایط چطور 

اینکه الان باز شرایط برای مادران فرق داره یا نه چون چندتا سایت مختلف خوندم یکسری جا گفته بود ایندفعه ماشین های ایران خودرو فقط برای مادران است 

این اولویت بندی ۵ ماشین چیه ؟ 

۱۰۰ ملیون کی از بلوکه در میاد 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

لایک پلیز

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

ایران خودرو اصلا ایندفعه تو طرح نیس

🔻تقاضای بالای محصولات ایران خودرو در ویرایش سامانه یکپارچه 🔹گروه صنعتی ایران خودرو استقبال بالای مشتریان برای تغییر زمان تحویل تعهدات سال ۱۴۰۳ به سال جاری و اضافه شدن حدود ۵۳ هزار دستگاه به تعهدات امسال و پر شدن ظرفیت تولید سال جاری را عامل عدم حضور در مرحله دوم فروش در سامانه یک پارچه تخصیص خودرو اعلام کرد. 🔹بر همین اساس، گروه صنعتی ایران خودرو به منظور پاسخ گویی بهتر به مشتریان و ایفای تعهدات ایجاد شده در موعد مقرر، امکان حضور در مرحله دوم فروش یک پارچه را نداشته و ضمن قدردانی از مشتریان برای انتخاب محصولات این شرکت و پوزش بابت عدم عرضه خودرو در مرحله دوم، اطمینان داده که با برنامه ریزی انجام شده برای افزایش ظرفیت تولید، محصولات خود را در مراحل بعدی فروش سامانه یک پارچه عرضه خواهد کرد.  @ikco_ir

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📍شرایط ثبت نام در طرح یکپارچه ثبت نام خودرو مرحله دوم: 🔸 شرايط عمومي تعیین شده مندرج در ماده 4 دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری توسط شورای رقابت: 1. حداقل سن مجاز متقاضیان خرید خودرو 18 سال می‌باشد. 2. دارا بودن گواهینامه رانندگی معتبر (دارای تاریخ اعتبار ) برای متقاضیان خرید خودرو الزامی است. 3. متقاضیانی که طی 48 ماهه گذشته در شرکت‌های ایران خودرو و سایپا و طی 24 ماهه گذشته از سایر شرکت‌های خودروسازی نسبت به ثبت نام و یا صدور فاکتور (تمامی روش‌های فروش سامانه خودروسازان، بورس کالا و ...) اقدام نموده‌اند، امکان ثبت نام و خرید خودرو را ندارند. 4. متقاضیانی که دارای پلاک انتظامی فعال هستند، امکان ثبت نام و خرید خودرو را ندارند. 5. انتقال امتیاز و حقوق ناشی از خرید خودرو به اشخاص (حتی به‌صورت وکالتی) و نیز فروش حواله خودرو به‌صورت وکالتی ممنوع است. 6. امکان صلح خودروی خریداری شده به غیر وجود ندارد. 7. شرکت‌های خودروسازی موظف‌اند روش‌های بازدارنده برای جلوگیری از انتقال سند حداقل به مدت یک سال، از جمله رهن گرفتن سند خودرو را اتخاذ و اجرا کند. 8. امکان ثبت نام و خرید خودرو برای اشخاص حقوقی وجود ندارد. 9. در صورتی که در هریک از مراحل و فرآیند ثبت نام مشخص شود که متقاضی حائز شرایط ثبت نام نمی‌باشد، ثبت نام وی کان لم یکن تلقی و وجه واریزی (بدون پرداخت سود مشارکت و ...) عودت خواهد شد. 10. در صورت بروز هرگونه تاخير احتمالي در تحويل خودرو برابر ضوابط مندرج در قرارداد، خسارت جبران تاخير در تحویل، مطابق آیین نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو و ابلاغیه های مرتبط که متعاقبا از طریق بخشنامه های فروش اطلاع رسانی می گردد، پرداخت خواهد شد. 11. سایر موارد و شرایط بر اساس بخشنامه‌های صادره توسط شرکت‌های خودروسازی و قرارداد منعقده فی‌مابین با مشتریان خواهد بود. 12. متقاضی می بایست اقدام به ایجاد صرفاً یک حساب وکالتی نماید در غیراینصورت مسئولیت موضوع به عهده خود متقاضی می باشد. 13. قرار نداشتن در فهرست اولویت های اعلامی اولین طرح یکپارچه خودروهای داخلی و وارداتی و یا انصراف در طرح مذکور تا تاریخ 1402/02/20 14. هر کد ملی مجاز به خرید یک دستگاه خودرو از مجموع شرکت های خودروسازی میباشد. 15. طرح ها شامل: طرح عادی، طرح خودروهای فرسوده و طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (صرفا" مختص مادرانی که حائز شرایط قانون حمایت از خانواده وجوانی جمعیت که مورد تائید سازمان ثبت احوال کشور می باشد). مسئولیت اشتباه در انتخاب طرح بعهده متقاضی می باشد. 16. متقاضیان ثبت نام می‌بایست شماره همراه ثبت شده بنام خود را در سامانه اعلام نمایند در غیر این صورت مسئولیت عدم تطابق شماره همراه با کد ملی بعهده متقاضی می باشد. ✅@Khodro_Khabar

ایران خودرو اصلا ایندفعه تو طرح نیس 🔻تقاضای بالای محصولات ایران خودرو در ویرایش سامانه یکپارچه 🔹گ ...

فقط یه سوال الان منی که بچه دوم آوردم و مامانم که عادی ثبت نام بکنیم چه فرقی داره ؟ 

ماشیناش متفاوته ؟ 

زمان تحویل ماشین متفاوته؟

چون برام سواله الان دیگه این طرح جوانی جمعیت چه به درد میخوره ؟

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
نه ماشینا هیچ فرقی ندارن فقط شاید زمان تحویل زودتر باشه ک اونم قطعی نیس در واقع همه متقاضیا یکی هیتن ...

جريان ٥ الويت ميدونيد چيه

خودشون بين ماشينايي كه انتخاب كرديم يك وم كه زودتره رو اعلام ميكنن؟؟؟