2821
2789
عنوان

چیکار کنم من؟؟؟😢😬

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 73 پست
 پس کسیو زیر سر داری ؟  چند سالته ؟

نه اصلا

۱۹ دیگه دوماه بعد میشه ۲۰ بنظرت سنم کم نیس برا ازدواج یا ب قول خودشون فق نامزد

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
وا دیوونه ای همه جا پر میکنه عابرو برات نمیزاره  فرصت های بعدیت هم نابود میشن

خو چیکار کنم تا ا دل پسره نرم ول کنم نمیشه 😣

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چندسالته ؟  اون چند سالشه ؟

۱۹

۲۲

نه اصلا ۱۹ دیگه دوماه بعد میشه ۲۰ بنظرت سنم کم نیس برا ازدواج یا ب قول خودشون فق نامزد

چرا سنت کمه  

ولی شرایط رو بسنج 

بعضی شهرا خاستگار با این مشخصات برا دختر زیاده ولی بعضی شهرا کمیاب 

بستگی به شرایطی که داری رد کن 

اگه میدونی بعد موقعیت بهتری سراغت میاد رد کن 

جوری نشه که چند سال بعد غصه بخوری که حیف رد کردم الان چی شد ....

چرت میگن گوش نده... خیلی قاطع بگو نه و بحثو تمام کن

هزاربار تمومش کردم ولی بازم همون اش و همون کاسه دیگه نمیخوام جایی برم تا کسی باز حرفشو نزنه ولی خودشون پا میشن میان خونمون و هزارتا واسطه میفرستن

چرا سنت کمه   ولی شرایط رو بسنج  بعضی شهرا خاستگار با این مشخصات برا دختر زیاده ولی بعضی ...

موقعیت بهتر نمیدونم الان فق اینو میدونم ک ازش متنفرم با این لجبازیاش اخه ادم تا چ حد میتونه غرورشو بزاره کنار 

موقعیت بهتر نمیدونم الان فق اینو میدونم ک ازش متنفرم با این لجبازیاش اخه ادم تا چ حد میتونه غرورشو ب ...

این لجبازی نیست 

این سعی و تلاشش هست برای به دست اوردن تو 

تو براش مهمی 

دوستت داره که غرورش زیر پاش گذاشته 

ولی اگه متنفری به نظرم قاطع نه بگو که یه عمر نری زیر سقفش هی سرکوفتش بزنی 

و اونم خودشو بکشه برا تو که بهت بفهمونه دوستت داره و تو بهش باج ندی اخر سرم طلاق بگیری بری پی عشقت 

اگه هیچ جوره کوتاه نمیای 

دلیل برای رد کردنش 

۱- بگو دوستت ندارم و نخواهم داشت زندگی به کامت زهر میکنم 

۲- بگو من میخام تا خر عمر تنها باشم و هیچ وقت به ازدواج فکر نمیکنم

۳-اگه شهرتون کوچیک نیست و خاستگاره اشنا نیست بهش بگو 

عاشق یه نفر دیگه ای و اونم عاشق شماست 

اگه هیچ جوره کوتاه نمیای  دلیل برای رد کردنش  ۱- بگو دوستت ندارم و نخواهم داشت زند ...

۳ رو نمیتونم بگم ولی بازمم ممنون از ۱ و ۲ ی چیزی ترکیب میکنم فردا بش پی ام میدم هوفف

با کی دعوا کنم اخه جلو بزرگای فامیل ک لالمونی میگیرم

با خودش 

بگو نمیخوامت بکشی هم خودتو نمیخوامت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عاقا چیکار کنم چجوری دیوونه بازی دربیارم ی راهی بم بده ک واقعا از انتخابش منصرف بشه دعات میکنم😢

سگ محلش کن  باهاش سردباش

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...