2821
2789
عنوان

چیکار کنم من؟؟؟😢😬

373 بازدید | 73 پست

عاقا یکی هس ک چن ماهیه روز خوش برام نزاشته 

خواستگارمه من نمیخوامش ولی مگ میزارن همه فامیل ریختن سرم ک قبولش کن فق خانوادم زیاد تحت فشارم نمیزارن ولی بازم خیلی رودروایسی دارن با فامیل میگن پسر خوبیه شرایطشم اوکیه ولی مشکل من اینجاس ک دوسش ندارم برا زندگی😬😬😬

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  

چیکار کنم از کسی کخوشم میاد بدم بیاد؟ باهم دعوا کردیم سر اینکه اون چرا ی طوری با من رفتار میکنه

بالاخره حرفای خوبی نزد بهم....

دیگ کار ب گار هم نداریم

هیچ رفاقتی نداشتیم از قبل ولی دوسش دارم نمیتونم من  فراموشش کنم ..... اون با بقیه دخترا اوکیه جز من....

چیکار گنم دوستان ک وااااقعا هاال ب معنی واقعی فراموشش کنم و ازش بدم بیاد،؟؟ ب امید واهی ک شاااید بعدا اون خوشش بیاد ازم زندگی نکنم؟؟؟ چون این فگر تو سرم هس

.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همش میگن دلیلت چیه چرا نمیخوایش میگم دوسش ندارم میگن بعد ازدواج مهرش ب دلت میشینه عاقا من نمیخوامممم مگ زوره

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
خب دیگه بگونه 

هزار بار گفتم ن ولی کو گوش شنواااا

همش میگن دلیلت چیه چرا نمیخوایش میگم دوسش ندارم میگن بعد ازدواج مهرش ب دلت میشینه عاقا من نمیخوامممم ...

ایناگوه خوریه ولی 

مگه عهدبوقه😑

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...  
خب قبول نکن  اگه آدم رمانتیکی هستی

هزار بار گفتم ن ولی از اونجا ک شرایطش خیلیییی خوبه همه فامیل ریختن سرم ک قبول کن😬

چیکار کنم از کسی کخوشم میاد بدم بیاد؟ باهم دعوا کردیم سر اینکه اون چرا ی طوری با من رفتار میکنه بال ...

تو نمیتونی این حس قلبمو کنترل کنی ولی باید رفتارتون کنترل کنی ، با هیچکی حتی خودت دربارش حرف نزن ، اصلا هم دربارش تاپیک نزن کم کم عادی میشه برات