2777
2789
عنوان

چیکار کنم من؟؟؟😢😬

352 بازدید | 73 پست

عاقا یکی هس ک چن ماهیه روز خوش برام نزاشته 

خواستگارمه من نمیخوامش ولی مگ میزارن همه فامیل ریختن سرم ک قبولش کن فق خانوادم زیاد تحت فشارم نمیزارن ولی بازم خیلی رودروایسی دارن با فامیل میگن پسر خوبیه شرایطشم اوکیه ولی مشکل من اینجاس ک دوسش ندارم برا زندگی😬😬😬

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  

چیکار کنم از کسی کخوشم میاد بدم بیاد؟ باهم دعوا کردیم سر اینکه اون چرا ی طوری با من رفتار میکنه

بالاخره حرفای خوبی نزد بهم....

دیگ کار ب گار هم نداریم

هیچ رفاقتی نداشتیم از قبل ولی دوسش دارم نمیتونم من  فراموشش کنم ..... اون با بقیه دخترا اوکیه جز من....

چیکار گنم دوستان ک وااااقعا هاال ب معنی واقعی فراموشش کنم و ازش بدم بیاد،؟؟ ب امید واهی ک شاااید بعدا اون خوشش بیاد ازم زندگی نکنم؟؟؟ چون این فگر تو سرم هس

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش میگن دلیلت چیه چرا نمیخوایش میگم دوسش ندارم میگن بعد ازدواج مهرش ب دلت میشینه عاقا من نمیخوامممم مگ زوره

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
خب دیگه بگونه 

هزار بار گفتم ن ولی کو گوش شنواااا

همش میگن دلیلت چیه چرا نمیخوایش میگم دوسش ندارم میگن بعد ازدواج مهرش ب دلت میشینه عاقا من نمیخوامممم ...

ایناگوه خوریه ولی 

مگه عهدبوقه😑

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...  
خب قبول نکن  اگه آدم رمانتیکی هستی

هزار بار گفتم ن ولی از اونجا ک شرایطش خیلیییی خوبه همه فامیل ریختن سرم ک قبول کن😬

چیکار کنم از کسی کخوشم میاد بدم بیاد؟ باهم دعوا کردیم سر اینکه اون چرا ی طوری با من رفتار میکنه بال ...

تو نمیتونی این حس قلبمو کنترل کنی ولی باید رفتارتون کنترل کنی ، با هیچکی حتی خودت دربارش حرف نزن ، اصلا هم دربارش تاپیک نزن کم کم عادی میشه برات